Piyade Sözleşmeli Er Ahmet Topçu, Barış Pınarı Harekatı’nda PKK/YPG’li teröristlerle çıkan çatışmada şehit oldu.  Şehit haberini TSK resmi sitesinden duyurdu.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Genel Kurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler başsağlığı mesajı yayımladı. Bakan Akar yayımladığı başsağlığı mesajında; “Silah arkadaşımız, 10 Ekim 2019 tarihinde Barış Pınarı Harekat Bölgesinde PKK/YPG’li teröristlerle çıkan çatışmada şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim” dedi.

Genel Kurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ise yayımladığı başsağlığı mesajında; “Silah arkadaşımız Piyade Sözleşmeli Er Ahmet Topçu 10 Ekim 2019 tarihinde şehit düşmüştür. Kahraman silah arkadaşımıza şahsım ve Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları adına Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dilerim. Başımız sağolsun, Allah rahmet eylesin. Nur içinde yatsın” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim