Bilinmeyen bir sebepten dolayı çıkan kavgada K.B., isimli şahıs tartıştığı bir kişiyi ayağından vurdu.

Yaralı şahıs çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılırken, zanlı K.M. polis tarafından gözaltına alındı.

MUHTAR YAYLA İSYAN ETTİ

Şarkiye Mahalle Muhtarı Emre Yayla isyan etti. Mahallede artık huzurun kalmadığı ifade eden muhtar Emre Yayla mahalledeki alkollü işletmelerin acilen ilçe merkezinin dışına çıkarılmasını belirtti. Muhtar Yayla, “bilindiği üzere mahallemizde bulunan mekanların ilçe dışına alınması ile alakalı yetkililerin de duyarsız kaldığı ciddi bir çalışmam var. Cumartesi akşamı olan olayda da barın önünde iki şahıs birbirleri ile tartışıyorlar bir şahıs belinden silah çıkararak iki el ateş ediyor ve diğer şahsı kasığından yaralıyor. Vuran şahıs yakalanıyor yaralı da hastaneye kaldırılıyor. Bu mermiler bir vatandaşımıza mahalle sakinimize de gelebilirdi. İnsanların işten çıkma saati bunlar olacak işler değil ve hâlâ belediye başkanlarımız bu konuda bizleri neden sahipsiz bırakıyor anlamış değilim” şeklinde konuştu.

“BİZ İCRAAT İSTİYORUZ LAF İSTEMİYORUZ”

Muhtar Emre Yayla belediye başkanlarına seslendi. Yayla mekanların ilçe merkezi dışına taşınması için imza topladığını ve mekan sahiplerini ikna ettiğinin altını çizerek, “park yapmak, kaldırım yapmak, yol yapmak bunlardan daha önemlisi insanların huzuru bırakın hizmet etmek istiyorsanız bu şekilde hizmet edin. Hizmet etmek insanların ruhuna dokunma ile başlar hizmet etmek istiyorsanız önce insanların sıkıntılı oldukları konulardan yola çıkarak yol alacaksınız. Bana barların ilçe merkezi dışına alınması için imza toplattılar yer buldurdular, mekân sahiplerini ikna ettirdiler önce bana bu yaptırdıklarının karşılığını versinler mekanları şehir dışına taşısınlar hem biz rahat edelim hem mahallemiz Ordu’muz rahat etsin. Yıllarca Ordu’muzda belediye başkanımızın adı konuşulacak bir iyi konuşulması var birde kötü konuşulması var biz iyi konuşulması taraftarıyız söz vermek yetmiyor önce icraat yapmak gerekiyor. Biz icraat istiyoruz laf istemiyoruz. Vatandaşımızın huzurunu sağlayacak refahını sağlayacak hizmetleri önümüze sunsunlar” ifadelerini kullandı. Haber: Derya Kara

Editör: TE Bilişim