02-08 Ağustos 2019 tarihleri arasında Gürcistan’ın Başkenti Tiflis’te  düzenlenen şampiyonada Milli takımımız adına Ordu ilini temsil eden Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından 44 kilogramda Cansu Akdi ve 52 kilogramda Can Polat Efil, Milli Takım Adına Avrupa Boks Şampiyonasında 3. oldu.

09-14 Eylül 2019 tarihleri arasında Bilecik’te düzenlenen Alt minikler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında 37 Kilogramda Ramazan Efe Efil Akkuş ile 48 Kilogramda Ahmet İlyas Çelenk gümüş madalyanın sahibi oldu. 38,5 kilogramda Toygar Ergin ise turnuvayı üçüncü tamamlayarak bronz madalya elde etti.

Kazanılan başarılardan dolayı antrenör ve sporcuları tebrik eden Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç başarılı sporcuları çeşitli hediyelerle ödüllendirdi ve Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın destekleriyle Ordu ilinde sporun her geçen gün daha da ileri noktalara geleceğini söyledi. Başarılı sporcularla birlikte Boks İl Temsilcisi Mustafa Genç  ve antrenörler kazanılan bu başarılara yenisini eklemek istediklerini ve Ordu ilinde boks branşını en üst seviyelere çıkartmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Editör: TE Bilişim