Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Kutlayan Oda Başkanı Bahadır Baş;” Bugünün küçükleri yarının büyükleri, ülkemizin geleceği olduğunun farkındayız. Bugün bu etkinliğe katılan çocuklarımız temsili olarak “Oda Başkanı Koltuğuna Oturdular ve Kısa Sürede Olsa Oda Başkanlığı Görevimizi Çocuklarımıza devrettim.’’ Onların gözlerindeki mutluluk, onların muhasebeci, mali müşavir olmak isteyişleri bizim için her şeyden güzeldi.

Bugün; En değerli varlığımız çocuklarımız, barışın, sevginin, umudun ve kardeşliğin temsilcileri olarak aydınlık yarınlarımızın güvencesidir. ‘‘Bugünün küçükleri yarının büyükleridir." diyen Ulu Önder Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu güzel bayram hepimizin yaşatması gereken bir gündür. Fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller yetiştirme fikridir 23 Nisan. Bunun için unutmamalıyız. Egemenliğin kayıtsız ve şartsız millete verildiği gündür 23 Nisan. Bunun için unutmamamlayız. Çocuklara armağan edilmiş ilk ve tek bayramdır 23 Nisan. Bunun için unutmamamlayız. Bu duygularla; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bizlere bağımsızlığımızı armağan eden Milli Mücadeleye emeği geçmiş olan bütün şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Bugüne anlam katan geleceğimizin güvencesi çocuklarımızın ve tüm milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten duygularla kutluyorum.”

Oda Başkanı Bahadır Baş etkinliğe katılan miniklere eğitim hayatlarında başarılar dileyerek çocuklar için hazırlanmış Yazar Hakan Atalay’ın Nutuk kitabı ile boyama kitaplarını hediye etti. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim