Sezona genç ve dinamik bir kadroyla hazırlanan yeşil-beyazlı ekip 12 Ekim Cumartesi günü oynayacakları Hayat Büyükşehir Belediyespor deplasmanı öncesi antrenmanlarını sürdürüyor.

Akkuş'un son 5 yılda voleybolda iyi bir ivme yakaladığına dikkatleri çeken Başkan Demirci, yeşil-beyazlı ekibin maç öncesi son antrenmanlarını seyrederek sporculara tatlı ikram etti.

"Voleybol Kültürü Yerleşmiş Bir İlçe"

Kulüp Antrenörü Emre Komar; "Voleybol kültürünün gayet yerleşmiş olduğu bir ilçeye gelmek beni son derece gururlandırdı.  Yönetimin beni bu yıl antrenör olarak seçmesi tabi ayrıca bir gurur kaynağı oldu. Bu yıl bir çok kulübün sıkıntılar çektiği bir dönemi yaşıyoruz, geçtiğimiz yıllara nazaran. Buna rağmen son derece özveriyle oluşturulmuş bir kadroyla, gayet ciddi bir şekilde çalışarak, ligi,n açılışını yapmak istiyoruz bu hafta itibariyle. çok genç bir kadro kurduk, çok genç bir oluşumun içerisindeyiz şuanda. Hedefimiz zaten gençlerden oluşan bir kadro oluşturmaktı, bunu da başlardık. Son derece ciddi hazırlıklar geçiriyoruz, inanıyoruz ki  ligi daha üst bir seviyede bitirmeyi hedefliyoruz."

"Genç Bir Takımımız Var"

 Takım Kaptanı Tunay Erdoğan; "Çok çalışıyoruz, genç bir takım olduğumuz içinde baya bir form tutuyoruz. inşallah güzel bir sezon olacak, büyük başarılara imza atacağımızı düşünüyorum. Hafta sonu Hatay deplasmanımız var inşallah güzel bir başlangıç yapacağız. Belediye Başkanımız İsa Demirci her zaman arkamızda, desteklerini her zaman hissedeceğimizi düşünüyorum. Voleybolda Akkuş son 4 yıldır baya ilerleme kat etti, inşallah bu yılda bu başarıları devam ettireceğiz."

"Yeni Sezon Hazırlıkları Tamamlandı"

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci: "2019-2020 Voleybol sezonu hayırlı uğurlu olsun. Yeni sezonda tüm spor kulüplerimize, sporcu kardeşlerimize başarılar diliyoruz. yeni sezonun sakatsız bir sezon olmasını diliyoruz. Hocamızdan takımımızla alakalı bilgiler aldık, yoğun bir şekilde antrenmanlarına devam ediyorlar. Yeni sezon hazırlıkları tamamlandı, inşallah 12 Ekim Cumartesi günüde deplasman da ilk maçlarına çıkacaklar.  Son 5 yıldır Akkuş'a voleybol sevgisini aşıladık, ilçemize voleybol kültürünü ve voleybol sporunu sevdirdik.

"Hedefimiz Her Zaman En Üst Seviye"

Akkuşumuzu bir gün mutlaka Efeler liginde temsil ettirmek istiyoruz. bu anlamda genç bir kadro, ciddi bir ekip kurarak bu yıl ki sezona hazırlandık. İnşallah bu takım bu yıl geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi başarılı neticeler alır, güzel maçlar çıkartır, Akkuş seyircisi de takımına her zaman olduğu gibi destek olur. Bu anlamda hedefimiz yüksek, kardeşlerimize güveniyoruz. Takımımız başta olmak üzere 1. Lig'deki rakiplerimizin tamamına başarılar diliyorum" dedi.

Sezona güzel bir başlangıç yapmak istediklerini belirten kulüp yönetimi 12 Ekim Cumartesi oynayacakları Hatay deplasmanında, tüm voleybol severlerin desteklerini de beklediklerini ifade etti.

Editör: TE Bilişim