Akkuş Belediyesi Nisan ayı olağan meclis toplantısı meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.  Toplantıda 2021 yılı hizmet, yatırım ve çalışmalarını kapsayan faaliyet raporu Belediye Meclisi tarafından oy birliğiyle kabul edildi.

“Pandemiye Rağmen Verimli Bir Dönem Geçirdik”

Nisan ayı meclis gündemine geçilmeden önce 2021 yılında yapılan çalışmalarla ilgili meclis üyelerini bilgilendiren Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, 2021 yılının pandemiye rağmen son derece verimli bir yıl olarak geçtiğini belirtti. 2021 yılında gerek kamu gerekse de Akkuş Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı yatırımlarla değinen Başkan Demirci, “bildiğiniz üzere 2021 yılı pandeminin etkisinde geçen bir yıl oldu, ancak bizler Akkuş’umuza hizmet etme noktasında durmadan çalışmalarımıza devam ettik. Yeni devlet hastanemiz, yeni PTT hizmet binamız, kendi enerjimizi ürettiğimiz güneş enerji santralimiz, Türkiye’nin beşinci organik yarka tesisinin yanı sıra rekor düzeyde gerçekleştirdiğimiz yol yatırımlarıyla 2021 yılını yatırımlarla dolu bir olarak geçirdik” dedi.

“Bu Yıl Daha Fazla Hizmet Üreteceğiz”

Akkuş’ta son 20 yılın en şiddetli kışının yaşandığını ve yılbaşından bu yana karla mücadele ettiklerini belirten Başkan Demirci, “ Yaklaşık 3 aydır Akkuş’ta tek gündemimiz kış ve karla mücadele oldu. Son yılların en çetin kışını geçirdik diyebilirim. Artık havaların ısınmaya başlamasıyla bizler de ekibimizle birlikte sahaya inerek başta yol çalışmalarımız olmak üzere hemşehrilerimizin hayat standardını yükseltmek için çalışmalarımızı azim ve kararlılıkla devam ettirecek, 2022 yılında daha fazla hizmet üretmenin gayreti içerisinde olacağız” dedi. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim