Çeşitli programlara katılmak üzere Avrupa’da bulunan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Avusturya’daki ziyaret ve istişare toplantılarını sürdürüyor. Salzburg kentinde bulunan Başkan Güler, bu kapsamda bir dizi programa katıldı.

TOPLANTIYA İŞ İNSANLARININ İLGİSİ YOĞUN OLDU

Başkan Güler, ilk olarak Türkiye Cumhuriyeti Salzburg Başkonsolosu Günay Babadoğan Ertan’ı ziyaret etti. Başkan Güler daha sonra UID Salzburg Bölge Başkanlığı tarafından organize edilen ve Avrupa’da çalışmalarını sürdüren iş insanları ile istişare toplantısına katıldı. Düzenlenen toplantıya Başkan Güler’in yanı sıra TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Konya Milletvekili Ziya Altunyıldız, UID MKYK üyesi Adem Taflan, Çaybaşı Belediye Başkanı Hüseyin Semiz, UID Bölge Başkanı Erdem Poyraz, Ordulular Dernek Başkanı Refik Şenel ve çok sayıda iş insanı katıldı.

Gerçekleştirilen toplantıda Başkan Güler, Ordu’da yapılan çalışmalar ve gelecek planlamaları ile ilgili iş insanlarına bilgiler verdi. İş insanlarının beklenti ve önerilerini de dinleyen Başkan Güler, kendisine yöneltilen sorulara da içtenlikle cevap verdi.

Toplantı, karşılıklı görüşlerin dile getirilmesinin ardından sona erdi. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim