Ordu’nun 19 ilçesinde yapılan ve projesi son aşamada olan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Hilmi Güler, Aybastı ilçesini ziyaret etti. İlçede Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yatırımları ve yapım çalışmalarında son aşamaya gelen projeleri yerinde inceleyerek bilgi alan Başkan Güler Kayabaşı, Alacalar ve Düz Yayla Mahallelerini bir birine bağlayan toplam 11 km’lik sıcak asfalt çalışmasını yerinde inceledi. Başkan Güler, daha sonra vatandaşlarla bir araya geldi.

Davul ve zurnalarla karşılanan Başkan Hilmi Güler, ilçede yapılan ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

BAŞKAN GÜLER: “AYBASTI İLÇEMİZİN BİZİM GÖNLÜMÜZDEKİ YERİ BİR BAŞKA”

Aybastı ilçesine her zaman bir başka değer verdiklerinin altını çizen Başkan Güler, yapılan ve yapım çalışmalarında son aşamaya gelinen projelerle ilçenin kaderinin değiştiğini söyledi.

Başkan Güler, açıklamasında şu bilgilere yer verdi:

“Öncelikle Aybastı ilçemizde olmamızdan dolayı büyük mutluluk duyuyorum. İlçe sakinlerimizin yüzünün gülmesi bizleri mutlu ediyor. Aybastı ilçemize yapacağımız yatırımların hızı asla kesilmeyerek devam edecek. Amacımız ilçemizi en modern şekilde yarınlara hazırlamak bunun için de Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak yoğun çalışma içerisindeyiz. Yaptığımız ve yapacağımız tüm yatırımlar bunun işaretidir. Bugünde bunun bir örneği olarak toplam 3 mahallemize hizmet verecek olan 11 km’lik sıcak asfalt çalışmamızı yerinde inceledik. Son derece modern olan bu hizmetin mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

AYBASTI’DA YOL VE SU REFORMU

Aybastı’ya ayrıca yol, içme suyu ve diğer altyapı alanlarından büyük yatırımlar gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Güler, şu bilgileri verdi:

“Kırsaldaki ilçelerde sürdürdüğümüz devrim niteliğindeki tarım ve hayvancılık desteklerinin yanı sıra, dağınık yerleşimin bir hayli yaygın olduğu Aybastı’ya, coğrafyanın zorluğuna aldırış etmeden İlçe tarihinin en büyük altyapı, yol ve su yatırımlarına imza attık. Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak 2019 yılından bu yana sadece altyapı, yol ve su yatırımları kapsamında Aybastı ilçemize 85 bin 500 metre uzunluğunda asfalt ve beton yol, 183 bin metre yeni yol açma ve yol genişletme çalışması, 64 bin metre yeni içme suyu hattı, 11 bin metre yeni kanalizasyon hattı, 2 bin metre yeni yağmur suyu hattı, 3 adet içme suyu deposu, 6 adet su alma yapısı ve 6 adet gölet çalışmasını tamamlayarak hizmete sunduk.”

Editör: Ahmet Yıldız