Başkan Güler, iş insanlarını büyükşehir üretim sektörlerine ortak olmaya davet etti Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Organize Sanayi Bölgesi Başkanvekili Murat Şimşek ve şehrin iş insanlarının katılımı ile bir toplantı gerçekleştirdi. Düzenlenen toplantıda Başkan Güler, Büyükşehir Belediyesi tarafından üzerinde çalışılmış ve somut olarak ortaya çıkarılmış iş sahaları hakkında bilgilendirmeler yaparak iş insanlarını birlikte çalışmaya davet etti.

“BİZ KİMSEYE RAKİP OLMAK İSTEMİYORUZ, GELİN BU İŞLERDE ORTAK OLALIM”

Başkan Güler su şişeleme tesisi, aktif karbon üretimi tesisi, rüzgâr tribünleri, su sayaçları tesisi, tekne üretim tesisi gibi pek çok yeni iş sektörünü ortaya çıkardıklarını söyleyerek iş insanlarının bu sektörleri devam ettirebileceğini belirtti.

Belirli bir noktaya gelmiş yeni iş sektörleri hakkında iş insanlarına bilgilendirmelerde bulunan Başkan Güler şunları kaydetti:

“Sizler de iş yapıyorsunuz, biz de bir şeyleri başlattık. Mesela şu anda Ordu’nun suyu dışardan geliyor. Biz Mesudiye’nin suyunu aldık, sizlere göstermek için şişeledik, paketlemesi sizleri bekliyor. Onayı alınmış, izni çıkmış. İş sizler için şu an hazır. Sadece şişeleme tesisi kurulacak ve bununla para kazanacaksınız. İkinci olarak su sayacı yaptık. Yazılımını yaptık. Kullanılıyor ve satıyoruz. Bu da sizler için hazır bir iş. Yine fındık kabuğundan aktif karbon ürettik. Hepiniz fındığı kırıp kabuğunu yakıyorsunuz biz ise fındık kabuğundan aktif karbon yaptık. Bu ürün ile bütün suların, havanın temizlemesi yapılıyor. Bunun fabrikası hazır, isterseniz bunu sizlere devredebiliriz. Biz kimseye rakip olmak istemiyoruz. Yine müşterisi hazır rüzgâr türbinlerimiz sizleri bekliyor. İznini aldık, lisansını aldık, sizleri bekliyor. Gelin bunu alın, müşterisi biz olalım. Gelin bu işlerde ortak olalım. Yine tekne imalatı yapıyoruz. Bu da sizler için yeni bir sektör. İsterseniz böyle çalışmaları birlikte yapalım. Bunların hepsi somut çalışmalar, cek-cak’lı değil. Biz yaptık, siz devam ettireceksiniz. Gerekirse size danışmanlık yaparız. Biz her şeyde varız. Bizimle beraber çalışın.” Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim