İlçe ziyaretleri kapsamında Fatsa ilçesinde proje alanlarında incelemelerde bulunan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, beraberindeki teknik ekiple yapımı devam eden Yeni Fatsa Meydanına giderek incelemelerde bulundu.

Yapılan çalışmalar hakkında birim amirlerinden ve çalışanlardan bilgi alan Başkan Güler, çalışmaların yılsonuna kadar tamamlanarak, Yeni Fatsa Meydanı’nın hizmetine açılacağının müjdesini verdi.

 “ÖRNEK BİR PROJEYİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ”

Çalışmaları devam eden Fatsa Meydan Projesi’nin ekonomik, sosyal ve ticari hayata katkı sağlayacağını söyleyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Fatsa Meydan Projesinde çalışmalarımız devam ediyor.

Bu projenin tamamlanmasıyla birlikte Fatsa ilçemiz 98 araçlık otoparkına da kavuşmuş olacak. Fatsalı hemşehrilerimiz bu meydanda huzur içerisinde dolaşacaklar. Bu meydan vatandaşlarımızın ekonomik, sosyal ve ticari hayatına katkı sağlayacak.

Bir aksilik olmazsa çalışmaları yılsonuna kadar tamamlayarak Fatsa Meydanını vatandaşlarımızın hizmetine açmayı hedefliyoruz. Meydanda çalışmalar tamamlandığında örnek bir projeyi hayata geçirmiş olacağız” dedi.

Editör: TE Bilişim