Dünya şampiyonluğunun yanı sıra Avrupa ve çeşitli şampiyonluklarda elde eden Celal Karaaslan, fındık ve çeşitli meyvelerden ürettiği dondurmaları Başkan Güler’e tanıttı.  Dondurmaları tadan Başkan Güler, “Gerçekten dünya şampiyonluğunu hak eden bir lezzet, canı gönülden tebrik ediyorum” dedi.

“KENDİSİYLE GURUR DUYUYORUZ”

Başkan Güler, üretiminde Ordu’nun dünya lideri olduğu fındıktan elde ettiği dondurmayı tüm dünyaya tanıtan iş insanı Celal Karaaslan’ı başarılarından dolayı tebrik etti.

Farklı bir dünya şampiyonunu ağırlamaktan dolayı mutluluğunu da ifade eden Başkan Güler şöyle konuştu:

“Bugün farklı bir dünya şampiyonunu ağırlıyoruz. Celal Karaaslan Bey Ordulu, dünya dondurma şampiyonu. Başarısında aynı zamanda Ordu’muzun fındığını kullandı. Kendisini Ordu’da ağırlamaktan son derece mutluluk duyuyoruz. Başarısından dolayı kendisiyle gurur duyuyoruz. Başarısının devamını diliyorum.”

“YAPARSAM ORDU FINDIĞI İLE YAPARIM DEDİM”

Ordu fındığından elde ettiği dondurmayla girdiği yarışmada rakiplerini geride bırakarak dünya şampiyonluğu elde eden Karaaslan, dondurmanın yapım aşamasından yarışmaya katıldığı zamana kadarki serüvenini Başkan Güler ile paylaştı.

Yarışmada Türkiye’yi, Ordu’yu temsil ettiği için gururlu olduğunu belirten iş insanı Celal Karaaslan, “Yarışmaya Ordu’nun fındığı ile katıldığım için, Türkiye’yi tanıttığım için oldukça mutluyum. Gururunu da yaşıyorum. Zaman geçtikçe ne yollardan geçtiğimi düşündükçe daha fazla gurur duyuyorum. Yaparsam Ordu fındığı ile yaparım dedim. Böylelikle Ordu’ya bir katkım olur dedim. Kaç kişi böyle dünya şampiyonluğuna katılır, elime böyle bir fırsat geçince değerlendirdim Türkiye’m, Ordu’m için” şeklinde konuştu. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim