Avusturya’da yaşayan Ordulu Celal Karaaslan Türkiye adına katıldığı İtalya’nın Palermo kentinde düzenlenen Dünya Dondurma Şampiyonası’nda, Ordu fındığından yapmış olduğu dondurma ile Avrupa birinciliği başarısına, dünya birinciliğini de eklemişti. Ordu fındığında yaptığı dondurmaları dünyaya tanıtan Karaaslan, yarışma da elde ettiği başarının ardından ilk ziyaretlerinden birini geçtiğimiz günlerde Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e yapmış ve sevincini Başkan Güler’le paylaşmıştı.

BAŞKAN GÜLER, TÜRKİYE’NİN GURURU CELAL KARAASLAN’I UNUTMADI

Çeşitli toplantı ve temaslarda bulunmak amacıyla Fransa’da bulunan ve ardından Avusturya’ya geçen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Türkiye’nin gururu Ordulu Celal Karaaslanı’da unutmadı. Salzburg’ta yaşayan iş insanı Celal Karaaslan’ı işletmesinde ziyaret eden Başkan Güler, kendisine başarı dileğinde bulundu. Celal Karaaslan’da ziyaret dolayısıyla çok mutlu olduğunu belirterek Başkan Güler’e teşekkürlerini iletti.

Başkan Güler’e ziyaretlerinde TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Konya Milletvekili Ziya Altunyıldız, önceki dönem Eyalet Meclisi Milletvekili Strazburg Meclis Üyesi Tarık Mete ve UİD Başkanı Erdem Poyraz’da eşlik etti.

Başkan Güler, beraberindekilerle birlikte Celal Karaaslan’a yaptığı ziyarette ayrıca birçok gurbetçi vatandaşla da bir araya gelerek kendileriyle sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim