Başkan Güler, kutlama mesajında, 2022 yılının tüm insanlığa sağlık, barış ve huzur getirmesi temennisinde bulundu.

2022 yılında da Ordu’yu daha ileriye taşıyacak yatırımlara imza atmak için durmaksızın çalışacaklarını dile getiren Başkan Güler, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Ordu’muzu daha güzel yarınlara taşımak için yaptığımız çalışmaların verdiği heyecanı, sevinci ve gururu hep birlikte yaşadığımız 2021 yılını geride bırakıyoruz.

Üzüntü ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bırakıp, yeni bir yıla coşku ve umutla giriyoruz.

Geride bıraktığımız 2021 yılında ‘Düşünen, Üreten, Yarışan Ordu’ hedefimiz doğrultusunda altyapıdan üstyapıya, tarımdan turizme, teknolojiden enerjiye her alanda sürdürülebilir ve yenilikçi çalışmalarla Ordu’yu daha ileriye taşımak için var gücümüzle çalıştık.

Hayata geçirdiğimiz çalışmaların temeline; vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükseltmeyi, doğduğu yerde doymasını sağlamayı, huzur ve güven içerisinde yaşamalarını koyduk.

Hizmete sunacağımız tüm çalışmalarda, bugüne dek olduğu gibi bundan sonrada birinci önceliğimiz hemşehrilerimizin yararı olacaktır. Şeffaf, adil ve katılımcı yönetim anlayışımızı daha da geliştirerek, güzel ilimizi daha da ileriye taşıyacağız.

2022 yılında da her geçen gün büyüyen ve gelişen Karadeniz’in incisi Ordu’muzda yeni hedefler, yeni projeler ve yatırımlarla en iyi şekilde hizmet etmeyi sürdüreceğiz.

Bunu da hep birlikte, istişare içerisinde, birliğimiz, beraberliğimiz ve sevgimizle gerçekleştireceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa, sağlık, barış ve huzur getirmesini temenni ediyor, hemşehrilerimin ve aziz milletimizin yeni yılını en içten duygularımla kutluyorum.” Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim