On Bir Ayın Sultanı Ramazan ayına veda ederken, mübarek Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirten Başkan Güler mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Bir ay boyunca dayanışma ve yardımlaşmayı Ramazan Ayı’nın bereketi ile yaşamaya çalışarak, hepimizi manevi huzura eriştiren bir Ramazan ayını geride bıraktık. On Bir Ayın Sultanı Ramazan ayına veda ederken, mübarek Ramazan Bayramı’na ulaşmanın ise mutluluğu içerisindeyiz.

Ramazan Bayramı, milletçe sahip olduğumuz dostluk, kardeşlik, sosyal dayanışma ve yardımlaşma gibi ulvi duyguların yeniden canlandığı, halkımızı birbirine bağlayan müstesna bir bayramdır. Bu anlamda Ramazan Bayramı'nı milli ve manevi değerlerimizin öngördüğü hoşgörü ve birliktelik anlayışı içerisinde kutlamalıyız. Bu özel günü, anlamına uygun olarak kutlamanın yanı sıra, bayram yapamayanların derdine, kederine, acısına ortak olabilmeliyiz. Ramazan ayının taçlandırıldığı gün olan Ramazan Bayramı’nın bütün vatandaşlarımızın yoksullarla, mağdurlarla, ihtiyaç sahibi insanlarla dayanışma ve yardımlaşmasına vesile olması bu mübarek günün anlamına anlam katacaktır.

Bu vesileyle hemşehrilerimizin, milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, bu bayramın bütün insanlığa sağlık, huzur ve barış getirmesini yüce Rabbim’den niyaz ediyorum." Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim