MHP Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk’ün koordinesinde gerçekleştirilen toplantılara başta genel merkezden katılım sağlayan ve tüm ilçe teşkilatları, dava arkadaşları ile vatandaşlara teşekkür geldi.
Başkan Şanlıtürk, sosyal medya hesabından yaptığı teşekkür paylaşımında şu ifadelere yer verdi: Çok kıymetli hemşerilerim, değerli dava arkadaşlarım, Muhterem Genel Başkanımız Dr.Devlet Bahçeli beyefendinin talimatlarıyla; “Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma Ve Aydınlatma” temalı toplantılar kapsamında Genel Merkezimizden; 26 Mart 2022 günü; Yozgat Milletvekilimiz Sn.İbrahim Etem Sedef, Düzce Milletvekilimiz Sn.Ümit Yılmaz, MYK Üyelerimiz; Sn.Prof.Dr.Ahmet Kürşat Azkur ve Sn.Yüksel Aydın, 24 ve 25 Haziran; Mersin Milletvekilimiz Sn. Baki Şimşek, MYK Üyelerimiz; Sn. Necmi Yıldırım, Sn.Davut Haskırış ve Sn.Yüksel Aydın, 1 ve 2 Temmuz; Genel Başkan Yardımcımız, MYK Üyemiz Sn. Prof.Dr.Filiz Kılıç, MYK Üyelerimiz; Sn.Kadir Şekerci, Sn.Murat Kotra ve Sn. Afşin Birben’ in katılımlarıyla İlimizin tüm İlçelerinde toplantılar yapılmıştır.
Öncelikle bu toplantıların talimatını veren muhterem genel başkanımız Sayın Dr.Devlet Bahçeli beyefendiye saygılarımı, hürmetlerimi sunuyorum.
Ülkemiz genelinde toplantılarımızın organizasyonu yapan, Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Prof.Dr.Edip Semih Yalçın bey ve Genel Merkez ekibimize teşekkür ediyorum.
Bu toplantılar sırasında nazik kabulleri için; Ordu Valimiz Sn. Tuncel Sonel ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Hilmi Güler beylere teşekkür ediyorum.
Toplantılarımıza yoğun ilgi gösteren tüm hemşehrilerimize, Toplantılarımızın organizasyonu hazırlayan İl Yönetim Kurulu Üyelerimize, İlçe başkanlarımıza, İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimize, Cumhur İttifakı ortağımız Ak Partinin tüm ilçe başkanlarına, tüm İlçelerimizin Belediye başkanlarına, kıymetli basın mensuplarımıza, Bütün dava arkadaşlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
Allahın izniyle Cumhur İttifakı olarak; 2023 yılında yapılacak seçimlerde oylarımızı artırarak Cumhurbaşkanı adayımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı daha yüksek bir oyla seçtireceğiz ve TBMM’de Cumhur İttifakının daha fazla sayıda Milletvekili ile temsil edeceğiz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun, Milletimizin birliğini dirliğini daim etsin. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim