Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri’nde 85 Mahalle Muhtarı ve Belediye Meclis üyeleriyle bir araya geldi. Belediye Başkan Yardımcıları ve bazı birim Müdürlerinin de hazır bulunduğu programda okunan ezanla birlikte oruçlar açıldı.

2 yıl sonra ilk kez bir araya gelinen iftar sofrasında sıcak sohbet eşliğinde pandemi süreci değerlendirildi.

BAŞKAN ÇALIŞKAN’DAN BAŞKAN TAVLI’YA TEŞEKKÜR

Ünye Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Çalışkan yaptığı konuşmada “Bizleri bu akşam bir araya getiren Belediye Başkanımız Hüseyin Tavlı ’ya çok teşekkür ediyorum. Pandemi nedeniyle iki yıldır toplu iftar programları düzenleyemiyorduk. Bu sene Allah’a şükürler olsun Belediye Başkanımızın davetiyle bir araya geldik. Bizleri Ramazan ayına eriştiren Rabbimize şükürler olsun, sağlık sıhhat içinde Ramazan Bayramı’na da eriştirsin. Pandemi nedeniyle hayatını kaybeden Muhtarlar Derneği üyesi olan Yenikent Mahallesi Muhtarı Enver Altun’a Allah’tan rahmet diliyorum. Mekânı cennet olsun” dedi.

BAŞKAN TAVLI, “PANDEMİ SÜRECİNİ İYİ YÖNETMEYE GAYRET ETTİK”

Dünya’da eşi benzeri görülmemiş bir salgın ile iki yıldır mücadele edildiğini belirten Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ise yaptığı konuşmada “Pandemi nedeniyle biliyorsunuz Kâbe’de bile tavaf yapılamadı. Ancak içinde bulunduğumuz süreçte etkilerinin azalması nedeniyle iki yıl sonra yeniden bir araya geldik. Bu süreçte birbirimizden ayrı düştük. Ama her birimiz, o süreçte mahallelerimizde ve şehrimizde yönetmek, sürdürmek ve ihtiyaçları gidermek adına elimizden gelen gayretleri gösterdik. Allah’a şükürler olsun bugün geldiğimiz noktada yeninden bir araya geldik. Rabbimiz başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu kurtuluş olan nice Ramazan aylarını hep birlikte idrak etmeyi nasip etsin. Birliğimiz daim olsun. Ramazan Bayramı’na da Rabbimiz bizi eriştirsin” diye konuştu. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim