Ünye Küçük Sanayi Sitesi’ni ziyaret eden Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, esnaflarla sohbet edip istek ve şikâyetlerini dinledi.

Beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Gülay, yönetim kurulu ve belediye meclis üyeleriyle birlikte esnafları ziyaret eden Başkan Tavlı, her zaman esnaf ve vatandaşlarla iç içe olduklarını söyledi

-“Sanayi esnafımızın sıkıntılarını dinleme fırsatı bulduk”-

Esnaf ve vatandaşların sorunlarını yakından takip ettiklerini belirten Başkan Tavlı, “Biz şehrimizin ve esnaflarımızın sorunlarını çok yakından biliyoruz. Yaptığımız ve yapacak olduğumuz hizmetleri esnafımızın vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. Sanayi esnafımızın işi gerçekten ağır. Hepsine ayrı ayrı kolaylıklar diliyorum. Bugün arkadaşlarımız ile sohbet etme, sanayi esnafının sıkıntılarını dinleme fırsatı bulduk. Sıkıntılarını ortak akıl yöntemiyle çözmek için gayret göstereceğiz. Belediye olarak her daim yanlarındayız. Türk insanının misafirperver yüzü esnaflarımızda da mevcut. Yoğun ve ağır iş tempolarına karşın güler yüzlerini eksik etmiyorlar. Sıcak karşılamaları için kendilerine teşekkür ediyorum." dedi.
Ziyaret ettiği esnaflardan çalışmaları hakkında bilgi alan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, tüm esnaflara bol kazançlar ve hayırlı işler temennisinde bulundu.

Editör: TE Bilişim