Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen programa Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Ali Kemal Mehel, Ahmet Şahin, Orhan Gürel, Basın Halkla İlişkiler Müdürü Oktay Okuyucu, Ünye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Coşkun, Canik Ünye Gazeteciler Derneği Başkanı Ali Öztürk, Ünye Radyo Yayıncıları Derneği Başkanı Hakan Korkmaz, Ünye Aktif Medya Çalışanlar Derneği Başkanı Ahmet Bölükbaş, Ünye Medya İletişim Derneği Temsilcisi Hasan Güllü, Ünye’de bulunan basın kuruluşları temsilcileri, çalışanları ve ajans temsicileri ile televizyon temsilcileri katıldı.

Sıcak sohbet ortamında okunan ezanla birlikte oruçlar açılırken Başkan Hüseyin Tavlı basın mensuplarıyla çay sohbetinde bulundu.

Tavlı “Bundan sonra da birlikteliğimiz daim olsun”

Ünye’de görev yapan gazete, televizyon, radyo ve internet sitesi temsilcilerinin tamamının katıldığı programda konuşan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Geçtiğimiz iki yılda pandemi nedeniyle bu tür toplu buluşmaları gerçekleştiremiyorduk. Geçmiş sıkıntılarımızı Allah bize tekrar yaşatmasın. Çok şükür iki sene sonra huzurla bir araya gelerek Ramazan’ın manevi ortamını birlikte yaşıyoruz. Bundan sonra da birlikteliğimiz daim olsun. Ramazan’ın bu manevi havasında küslükler ortadan kalksın dostluklar pekişsin. Katılımlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Basından Başkana Teşekkür

Basın mensupları program sonrası Başkan Tavlı’ya teşekkür ederek programdan ayrıldı. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim