Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı belediye birim personelleriyle buluşmalarını sürdürüyor. Başkan Tavlı bu kez Ünye Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü personeli ile Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri’nde bir araya geldi. Başkan Yardımcısı Ahmet Şahin ve birim müdürlerinin yanı sıra destek hizmetleri personelinin katıldığı programda Başkan Tavlı personelle sohbet etti.

MÜDÜR BAYOĞLU “BAŞKANIMIZ HER ZAMAN DESTEKÇİMİZ OLDU”

Programda konuşan Destek Hizmetleri Müdürü Yunus Sinan Bayoğlu yaptığı konuşmada, “Bugün burada birlik ve beraberliğimizin, coşkumuzun ve Ünye aşkımızın meyvelerini bir sonraki günlerde yaşayacağımızın temelleri için buradayız. Sayın başkanımızın desteklerini her zaman arkamızda hissettiğimizi burada görmenizi de istedik. Hepiniziz gayretleri ve çabasıyla Ünye, Ünye oluyor. Başkanımızın önderliğinde Ünye’ye hizmet etmek için gayretle gösteriyoruz. Başkanımıza destekleri nedeniyle çok teşekkür ediyoruz” dedi.

BAŞKAN TAVLI, “BOŞA GEÇİRECEK ZAMANIMIZ YOK”

Tüm ekiple Ünye’ye hizmet ettiklerini ifade eden Başkan Hüseyin Tavlı, “Yaklaşık 3 yıldır birlikte Ünye’ye hizmet etmeye çalışıyoruz. Bu süreçte çalışma şeklimizi ve prensiplerimizi biliyorsunuz. Her birinizin benim bakış açımla baktığınıza yürekten inanıyorum. Eskiden başkaları ihale edilerek yapılıyordu, şimdi ise birlikte Ünye için üretmeye çalışıyoruz. Birlikte Ünye’de değişime imza atmaya çalışıyoruz. Süreçte biraz hızlı çalışıyoruz. Çünkü zaman sonradan gelenler için var ama zaman bizim için eldeki zaman. Siz kıymetli arkadaşlarımızla birlikte bu zamanı en iyi bir şekilde kullanmak için gayret ediyoruz. Onun için daha fazla çalışmak lazım. Zamanı boş geçirip avare hareket edersek milletimize karşı vebal ve borçluluk içerisinde olduğumuzun bilincinde olmanızı istiyorum. Bunu sizden beklerken zaten sizin de bu gayretle çalıştığınızı, müdür arkadaşlarımızın da bu heyecanla çalıştığına yürekten inanıyorum ve hepinize gayretleriniz için teşekkür ediyorum” diye konuştu. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim