8 MART ÖNCESİ KADINLARA KADINLAR LOKALİ MÜJDESİ

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı yaptığı açıklamada, “08 Mart Kadınlar Günü vesilesiyle kadın kardeşlerimize bir müjde vermek istiyorum. Gölevi Moteli’nin bulunduğu bölge işletmecimiz tarafından boşaltılıyor. Yıl boyunca 12 ay, kadın kardeşlerimizin hizmetinde olacak bir projeyi o bölgede hayata geçiriyoruz. Hanımlar lokalimizde kadın kardeşlerimiz, 12 ay boyunca keyifle ve huzurlu bir ortamda günlerini geçirebilecekler. Oraya çok katlı bina yapılacağı söylemlerine de hemşerilerimiz itibar etmesin. Bir katlı olacak şekilde hazırladığımız projemize kısa zamanda başlayacağız. Ayrıca işletmesini de belediyemiz yapacaktır. Kadınlar plajının da işletmesi belediyemiz tarafından yapılmaktadır. Ne çok katlı bir yapılaşma ne de birilerine işletmeye verileceği söylemleri doğru değildir. Şimdiden kadın kardeşlerimize bu projemizin hayırlı olmasını diliyor 08 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi.

ATATÜRK MAHALLESİ’NE YAŞAM PARKI

Başkan Tavlı Ünye’ye yeni yaşam alanları oluşturmaya yönelik çalışmaların sürdüğünü belirterek “Atatürk Mahallemizde daha önce yaptığımız Park ve Sosyal alanı tamamlayarak hemşerilerimizin hizmetine sunmuştuk. Nüfus yoğunluğu bakımından ilçemizin en kalabalık mahallesi olan Atatürk Mahallemizde yapımı devam eden ikinci bir sosyal alan olacak Yaşam Parkı’nı da kısa sürede tamamlayarak hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Onların nefes alacağı bir parkı daha böylece hayata geçirmiş olacağız” diye konuştu.

GÖLEVİ MAHALLESİ’NDE BATI PARK PROJESİ

Başkan Tavlı ayrıca Gölevi Mahallesi’nde de yeni yaşam alanı daha oluşturacaklarını ifade ederek, “Yine Gölevi Mahallemizde deniz kenarında Kadınlar plajının batı tarafında 110 dönümlük alan üzerine “Batı Park” projesini yaparak o bölgeye kazandırmış olacağız” dedi.

YOL VE MENFEZ ÇALIŞMALARI

Kırsalda mahalle yolları ve menfez çalışmaların sürdüğüne dikkat çeken Başkan Tavlı “Kırsalda mahallelerimizde geçen yıl sel afetinden dolayı zarar gören yollarımız ve menfezlerimizi onarım çalışmalarımız sürüyor. Havaların elverişli olduğu sürece her saati değerlendiriyoruz. Güneşli havalarda çalışmalarımız daha yoğun bir şekilde devam edecektir” diyerek sözlerini tamamladı. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim