Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hayata geçirdiği “Türkiye Ekonomi Modelini” Ordu’da girmedik ev, çalmadık kapı bırakmayarak dağıtan AK Partililer, vatandaşların ilgisinde de memnun kaldı.

AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından gönderilen 150 bin adet broşürü vatandaşlara dağıtarak, “Türkiye Ekonomi Modelini” anlattıklarını belirtti.

Başkan Tomakin, "Kimsenin şüphesi olmasın. Yatırım, üretim, istihdam ve ihracat odaklı Yeni Türkiye Modeli ile kazanan taraf Türkiye ekonomisi olacaktır.” ifadelerini kullandı.

gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık…

Başkan Tomakin, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Liderliğinde, teşkilatımızın her bir neferi ile birlikte emaneti milletimizden aldığımız günden bu yana güzel ülkemizi aydınlık bir geleceğe kavuşturmak, her insanımızı mutlu ve müreffeh kılmak için gecemizi gündüzümüze katarak aşkla, şevkle, kararlılıkla çalıştık dedi.

MİLLETİMİZ YİNE BU İŞİ yaparsa RECEP TAYYİP ERDOĞAN’DAN yapar diyor…

Arkadaşlarımız 19 İlçede mahalle mahalle, ev, ev gezerek vatandaşlarımıza hem Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını götürdüler hem de “Türkiye Ekonomi Modeli” broşürünü dağıttılar diyen Tomakin, “Hamdolsun, 150 bin broşürümüzü dağıtırken 19 ilçemizin hiçbirinde tepki almadık. Tek kapıdan dahi geri çevrilmedik. Vatandaşlarımızın yine bu işi yaparsa Recep Tayyip Erdoğan yapar demesi en sevindirici tarafı olmuştur.” Diye konuştu. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim