Şehrin sokaklarında caddelerinde mahalle ziyaretlerinde toplu taşıma araçlarında iyi günde kötü günde daima hemşehrileri ile bir ve beraber olan Başkan Tören, Altınordu Belediyesi meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıda vatandaşları tek tek dinledi. Kendisine iletilen istek talep ve sorunlara çözüm bulunması noktasında da ilgili birimleri talimatlandırdı.

TEK AMACIMIZ ŞEHRİMİZİN VE İNSANIMIZIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEK

Vatandaşlarla her fırsatta bir araya geldiğini söyleyen Başkan Tören, bunun yanında görüşme taleplerini bekletmemek adına her ay gerçekleştirdikleri halk günü ile de vatandaşları belediyede ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

“Tek amacımız, şehrimizin ve insanımızın yüzünü güldürmek” diyen Başkan Tören, “belediyeler sadece yol yapmaz sadece alt yapıyla ilgilenmez. Aynı zamanda zor günlerde vatandaşının yükünü de alan olmalı” şeklinde konuştu.

Kendi kendine yeten bir şehir ve belediye hedeflediklerini ifade eden Başkan Aşkın Tören; “Burada olma sebebimiz ekmeği büyütmek, aşı büyütmek. Bu şehrin ekmeğini, işini aşını büyütmek için arkadaşlarımla birlikte olağanüstü bir çaba sarf ediyoruz. Kendine yeten bir şehir, kendine yeten bir belediye modeli inşa etmenin gayretindeyiz. Üç yıldır 1 Lira borç almadık, 1 Lira kredi çekmedik, faiz kullanmadık. Ama Allah'a hamdolsun hem yol hem dayanışma hem yoldaşlık hem kardeşlik hukukunu bu şehirde büyütmeye devam ediyoruz. Bundan sonra daha büyük adımlarla bu şehirde ihtiyaç duyulan her neyse karşılamaya elimizden geldiğince yol göstermeye gayret edeceğiz.

Sadece halk günü için değil gönlümüzün olduğu gibi kapımız da sonuna kadar açık olduğunu bilmenizi isterim. Bugün de yarın da hemşerilerimizin yanında eli öpülesi annelerimizin dizinin dibinde olmaya devam edeceğim” diye konuştu. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim