İki aylık aranın ardından sağlığına kavuşup görevine dönen Başkan Tören, kendisini alkışlarla karşılayan ve geçmiş olsun dileklerini ileten işçilere hitaben yaptığı konuşmada “2 aylık bu ara süre içerisinde aklımızda kalbimizde sizinleydi. Üç yıldır Altınordu ailesinin bir mensubu olarak dönemim içerisinde ortaya koymuş olduğunuz gayret, çalışma disiplini ve yüksek iş ahlakınız dolayısıyla her birinize müteşekkirim” dedi.

Temizlik İşleri Müdürlüğü Şantiyesinde düzenlenen kahvaltı programında Başkan Aşkın Tören’e Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri de eşlik ettiler.

“VATANINI EN ÇOK SEVEN GÖREVİNİ EN İYİ YAPANDIR” SÖZÜNÜN TESCİLİ SİZSİNİZ

Göreve başladığında işçilere kendisinin de bir emekçi ailenin çocuğu olarak daima emekten ve işçiden yana olacağını söylediğini hatırlatan Başkan Tören, bu sözünü hep tuttuğunu belirterek “3 yıl içerisinde arkadaşlarımızın işine sorumluluklarına görev tanımına şehrine ama en önemlisi de vatanına milletine sancağına olan sadakatini en iyi vatanperver en iyi milliyetçi en iyi memleket sevdalısının işine sadakatle bağlı olan ve işini en iyi yapandır gerçeğini bir kez daha tescillediniz. Her birinize şahsım yönetimim meclisim, şehrim ve aileleriniz adına teşekkür ediyorum Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

GELDİĞİMİZ NOKTADAKİ BAŞARIMIZ HEPİMİZİN ORTAK İNANCI VE EMEĞİNİN SONUCUDUR

İşçilerin ücretlerine yaptıkları %70’lik ücret artışının yakaladıkları mali başarının bir sonucu olduğunu vurgulayan Başkan Tören şehre hizmetten ve alın terinden asla tasarruf etmediklerinin altını çizerek şunları ifade etti:

“Biz bu şehri Adaletle nezaketle zarafetle ve çalışanlarımız arasındaki güçlü bağlarımız ve karşılıklı saygı çerçevesinde muamele ederek yöneteceğimizi ifade ettik. Çok şükür 3 yıl boyunca da bu toplumu bu şehri 1 lira borçlandırmadık 1 TL kredi çekmedik. Göreve geldiğimiz o günkü şartlarda mali dengelenmeyi sağlayabilirsek buradan kazananın 3 yer olacağını söyledik. Şehir kazanacak temiz şehir kimliğine halel getirmeden insanımız kazanacak ama bu temiz şehrin mimarı çalışan arkadaşlarımız kazanacak demiştik ve çok şükür bunu başardık. Nitekim sözümüzü önce %50 zamla şimdi de en azı %70 zamla olmak üzere toplamda emekçilerimizin ücretlerinize %120 ücret artışı ile yerine getirdik” dedi.

ZORLUKLARI VE BAŞARIYI PAYLAŞTIĞIMIZ GİBİ İMKANLARIMIZI DA PAYLAŞIYORUZ

“Seçim günü değil bugün geçim günü” diyen Başkan Tören sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bugünkü şartlarda seçim günü değil bugün geçim günü diyerek her bir arkadaşımızın ortak inancıyla geldiğimiz noktada imkanlarımızı ve oluşturduğumuz artı değeri paylaşıyoruz. Arkadaşlarımızla başarıyı olduğu gibi kazancımızı da bugünkü imkanlarımızı da paylaşmanın gerekliliğinden yola çıktık.

Toplu iş sözleşmesini ve hukuki mütalaayı da bir kenara bırakarak Altınordu Belediye Başkanı olarak bugün içinden geçtiğimiz bu zor dönemin sosyal yönünü de dikkate alarak yöneticilik takdirimizi de kullanarak ücretlerde yaptığımız yeni bir düzenlemeyle birlikte her bir arkadaşımıza önemli ölçüde içinden geçtiğimiz zor dönemlerde nefes aldırdığımızı düşünüyorum, Allah hayırlı uğurlu eylesin.

“BU ŞEHRE BU ÜLKEYE AŞKLA İNANÇLA KARARLILIKLA HEYECANLA OMUZ OMUZA HEP BİRLİKTE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

İşçilere “hep sizin yanınızda olacağız” diyen Başkan Tören sözlerini şöyle tamamladı:

Ben büyük Altınordu ailesinin bu birliği bu beraberliği devam ettiği sürece birçok başarı hikayesine de hep birlikte mürekkep olacağız. Yan yana omuz omuza bu şehre bu ülkeye aşkla inançla kararlılıkla heyecanla omuz omuza hep birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz.”

Aile sıcaklığında geçen kahvaltı programı işçilerin Başkan Tören’e çiçek takdimi ve fotoğraf çekiminin ardından sona erdi

Editör: TE Bilişim