BAŞKAN TÖREN, ZABITA HAFTASINI KUTLADI

Altınordu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli 1-7 Eylül Zabıta Haftası kapsamında Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’i makamında ziyaret etti. Personeli konuk eden Başkan Tören, Zabıta personelinin Zabıta Haftası'nı kutladı.

“ZABITAMIZ ‘ÖNCE İNSAN’ ANLAYIŞIYLA HİZMET VERİYOR”

Gerçekleşen ziyarette konuşan Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, halkın huzur ve esenliği için gece-gündüz demeden çalışan Zabıtanın önemli bir görev yürüttüğünü söyledi.

Zabıtaların ‘Önce İnsan’ anlayışıyla hizmet verdiğini aktaran Başkan Tören, “1826 yılında kurulan ve köklü bir kurum olan Zabıta Teşkilatı’mızın 193’üncü yılını kutluyoruz. Zabıta müessesi sadece üniformadan ibaret değil. Belediye hizmetlerinin güvenliğini sağlayan, kamu düzenini koruyan, toplumda güvenlik, dirlik ve sağlık şartlarının bozulmaması amacıyla görev yapan Zabıta teşkilatımız aynı zamanda şehirle alakalı alınan karar ve yasaları da uygulayan bir kolluk gücüdür. Kanun ve nizamlar çerçevesin de görevini yerine getiren Zabıtanın amacı halkın huzurunu ve esenliğini sağlamaktır. Zabıta Teşkilatı’mız her zaman vatandaşa yol gösterici, giydiği üniforma ile halkın esenliğine hizmet etme bilinciyle hareket etmektedir. ‘İnsana Hizmet ve Hürmet Eden Belediyecilik’ anlayışı içerisinde ‘Önce İnsan’ parolası ile hizmet yapan Zabıtamız bu amaç doğrultusunda fedakârca çalışmaktadır. Bu sebeple görevleri hem çok zor hem de çok kutsaldır. Gece-gündüz demeden özveri ile çalışan Zabıta çalışanlarımızın ve ailelerinin Zabıta Haftasını kutluyor, bu zorlu görevlerinde kolaylıklar diliyorum” dedi.

Gerçekleşen ziyaret Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in Zabıta Haftası münasebetiyle Altınordu Belediyesi Zabıta Müdürü Baki Kara’ya çiçek takdim etmesi ile sona erdi.

Editör: TE Bilişim