Miraç Kandili’nin "Peygamberimiz Hz. Muhammed'in ihsan ve ikram dolu mucizevi bir yolculukla Cenab-ı Hakkın yüksek huzuruna kabul edildiği " kutlu bir zaman dilimi olduğunu kaydeden Başkan Tören mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Miraç; her zorluktan sonra bir kolaylığın olduğunu, en sıkıldığımız ve bunaldığımız zamanlarda bir çıkış yolunun var olabileceğini ve yüce Allah’ın, kendisine inanıp güvenenleri asla yalnız ve yardımsız bırakmayacağının açık bir delilidir.

Miraç; hüznün ardından gelen sevincin, birlik beraberlik, kardeşlik ve dayanışmanın gücü ile umutları tazeleyen, yarınların daha güzel olacağının müjdecisi kutlu bir yükseliştir.

Miraç, insanın erdem yolculuğudur. Miraç hadisesi, ilahi rahmet ve huzura erişmenin, öncelikle gönül ve ruh temizliğinden ve üstün ahlaki erdemlere yükselişten geçtiğinin mutlak bir habercisidir.

Tüm insanlık için umut olmuş medeniyet değerlerimiz ışığında, şehrimizde var olan birlik beraberlik ve kardeşliği daha da pekiştirecek şehir dayanışmamızı her bir haneye ve her yüreğe taşıyarak, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hep birlikte Altınordu’muz için tevazu, samimiyet ve gayretle çalışmaya devam edeceğiz.

İlahi lütuf ve bereketler barındıran, hikmet ve muştularla gelen Miraç Kandili’nin, yüreklerimizdeki imanı güçlendirmesine, milletimiz ve İslam âlemi için birlik ve dirliğe, sağlık ve esenliğe, şehrimiz için bolluk, bereket ve kardeşliğe vesile olmasını diliyorum.

Daha ferasetli bir bakış, daha merhametli bir lisan, daha güzel bir ahlâk, daha ümitvâr bir yürek, daha huzurlu bir dünya için hep birlikte dualarımızı miraca gönderelim.

Bu duygu ve düşüncelerle, büyük Altınordu ailemizin, gurbetteki diğer yarımız olan hemşerilerimizin, Âlem-i İslâm'ın ve milletimizin Miraç Kandili’ni tebrik ediyor, bu mübarek gecenin tüm insanlığa hayırlar getirmesini Rabbimden niyaz ediyorum.” Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim