Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından sosyal belediyecilik anlayışıyla Ordu’ya kazandırılan Bilgi Evleri eğitimlerine devam ediyor. Bilgi Evleri, öğrencilerin bilgi ve beceri kazanmalarına yönelik verdiği eğitimlerin yanı sıra sosyal faaliyetlere de büyük önem veriyor.

Bu kapsamda Ordu Büyükşehir Belediyesi Bilgi Evleri’nde eğitim alan çocuklar, öğretmenleri ile birlikte Trabzon'un Maçka ilçesinde 11 Ağustos 2017'de teröristlerle kahraman Mehmetçik'in girdiği çatışmada şehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in öyküsünü anlatan "Kesişme; İyi ki Varsın Eren" adlı filmi izledi.

BİRÇOĞU İLK KEZ SİNEMA HEYECANI YAŞADI

Bir sinema salonunda gerçekleştirilen etkinlikte çocuklara film öncesi patlamış mısır ikram edildi. Birçoğunun ilk kez sinema deneyimi yaşadığı çocuklar büyük heyecan yaşadı. Film sonrası duygu ve düşüncelerini dile getiren çocuklar, filmi çok beğendiklerini belirterek kendileri için hazırlanan etkinlik dolayısıyla Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkürlerini ilettiler. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim