"Bu Hikayenin Kahramanı Sensin" sloganıyla AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından 81 ilde düzenlenen programa birbirinden değerli konuklar katılarak katılımcılara eğitim veriyor. Teşkilat Akademisi Mahalle Programı, 81 ildeki tüm Mahalle Başkanları için düzenleniyor.

UĞUR IŞILAK, ZAFER ŞAHİN, HALİL ETYEMEZ VE TARKAN ZENGİN, TEŞKİLAT AKADEMİSİ MAHALLE PROGRAMI İÇİN ORDU'YA GELİYOR

Ünlü sanatçı ve 25. Dönem AK Parti Milletvekili Uğur Işılak, gazeteci Zafer Şahin, AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez ve akademisyen Tarkan Zengin, ilimize gelerek Teşkilat Akademisi Mahalle Programına katılacaklar.

İL BAŞKANI HALİT TOMAKİN: TEŞKİLAT AKADEMİSİ MAHALLE PROGRAMIMIZ, TÜM TEŞKİLATLARIMIZA HAYIRLI OLSUN

AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, Teşkilat Akademisi Mahalle Programı ile ilgili olarak "81 ilde düzenlenen Teşkilat Akademisi Mahalle Programının ilimizde gerçekleşmesinin heyecanını yaşıyoruz. Bir eğitimci olarak bu eğitimlerin son derece önemli ve faydalı olduğunu düşünüyorum. Birbirinden önemli konuklar, uç beylerimiz olan Mahalle Başkanlarımıza eğitim verecek. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanımız Sayın Mustafa Şen olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Programımızın tüm teşkilatlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum." açıklamalarında bulundu. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim