Ordu Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, vatandaşları rahatsız ederek para ve yardım talebinde bulunan dilencilere göz açtırmıyor. Çalışmalarını 7 gün 24 saat sürdüren ekipler, il genelinde denetimlerini sıklaştırdı.

DİLENCİLERE KARŞI TETİKTE OLUNACAK

Ordu Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, dilenciliği kendine meslek edinmiş kişilerin vatandaşlardan para toplamalarını engellemeye yönelik çalışmalarını başarılı bir şekilde yürütüyor. Yapılan denetimlerde cami önlerinde halkın duygularını istismar ederek dilenen 7 kişi, zabıta ekiplerince alınarak zabıta merkezine getirildi. Adres tespiti ve üst taraması yapılan dilencilerden çıkan 268 TL kamuya aktarılması için encümene havale edildi. Zabıta ekipleri, halkın manevi duygularından yararlanarak toplumda rahatsızlığa neden olan dilencilere karşı 7 gün 24 saat esaslı çalışmalarını sürdürmeye devam edecek.

ALO 153’E İHBAR EDİN

Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, halkın manevi duygularını istismar ederek toplumda rahatsızlığa neden olan dilencilere karşı denetimlerin devam edeceğini belirterek, bu gibi şahısları Alo 153 Hattı’na ihbar etmelerini istediler.

Editör: TE Bilişim