Ordu Büyükşehir Belediyesi Parti Grubu Toplantısı yapıldı. Ak parti Ordu İl Başkanlığı’nda İl başkanı Halit Tomakin Başkanlığında yapılan toplantıya İl Yerel Yönetimler Başkanı Musa İşler ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler başta olmak üzere ilçe belediye başkanları ve büyükşehir belediye meclis üyeleri katıldı. Toplantı, ev sahibi Ak Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin’in konuşmasıyla başladı. İl Başkanı Halit Tomakin, toplantıda yaptığı konuşmada, yılın son grup toplantısını yaptıklarını belirterek, “Ordu adına 2019 yılını dolu dolu geçirdik” dedi. Başkan Tomakin, “Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler olmak üzere, belediye başkanlarımız, gönül belediyeciliğini, samimiyet ve tevazuyu ilmek ilmek örerek Ordu’nun örnek bir şehir olmasında Türkiye’ye öncü oldular. Bununla beraber belediye başkanlarımız gönül belediyeciliği tevazu ve samimiyetin yanı sıra 8 ayda önemli hizmetleri faaliyete geçirdiler” diyerek, tüm katılımcıları tebrik etti, başarılar diledi.

“2023 HEDEFİMİZE MİLLETİMİZLE BERABER YÜRÜYECEĞİZ”

29 Kasım’da başlayan mahalle delege seçimlerine değinen Başkan Halit Tomakin, mahalle delegele seçimleri tamamlandıktan sonra ilçe kongrelerinin, ardından da sonbaharda il kongrelerinin başlayacağını belirtti. Kongreleri birlik ve beraberlik içinde büyük bir heyecan ve katılımla yapacaklarını söyleyen Başkan Tomakin, “Kutlu yolculuğumuza Dünya Lideri Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde, partimize kattığımız yeni Ömer’lerle, Hatice’lerle 2023 hedefimize milletimizle beraber yürüyeceğiz” dedi .

“MİLLETİMİZ GEREKEN DERSİ BU ŞÜKÜRSÜZLERE VERECEKTİR”

Yeni kurulacak partiler ve genel başkanları ile ilgili de görüşlerini belirten Tomakin, “ Biz falanca parti kuracakmış onun derdinde olmayacağız. Allah aşkına şu parti kuracaklara bir bakın. Ak Parti ve Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan sayesinde makam sahibi oldular. Kişiliklerini makamdan aldılar. Kimisi Cumhurbaşkanı oldu, kimi Başbakan, kimi Başbakan Yardımcısı oldu, ekonomiyi yönetti, Dışişleri Bakanı oldu. Aynı onlar gibi yapanlar oldu, onlarda İçişleri Bakanlığı, Başbakan yardımcılığı yapmışlardı, sonra parti kurdular, milletimizden boyunun ölçüsünü aldılar. Biri gitti CHP ye yama oldu, biri gitti SP ye yama oldu ve siyasi çöplüğe gömüldüler. Tarih hiçbir ihaneti affetmediği gibi bu ihaneti de af etmeyecek milletimiz gereken dersi bu şükürsüzlere verecektir” dedi.

Toplantıda daha sonra Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler konuşma yaptı. Başkan Güler’in konuşmasının ardından Grup Başkan Vekili İsmet Yücesoy tarafından belediye meclis gündemi okunarak üyeler bilgilendirildi. Haber: Muzaffer ŞENSOY

Editör: TE Bilişim