Ordu Büyükşehir Belediyesi kendi dijital haber kanalını kurdu. OBB’nin Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı bünyesinde görevli tecrübeli ekip tarafından oluşturulan birim, dijital yayın atağında ilk haber bültenini de sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Ordu’da daha önce yerel bir televizyon kanalında görev alan ve daha sonra Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı bünyesine katılan başarılı ekran yüzü ve ana haber spikerlerinden Ayşe Altaş Topkaya’nın sunduğu ilk bülten, Ordu Gündemi adıyla Büyükşehir Belediyesi’nin dijital mecralarında yayınlanmaya başladı.

Oluşturulan sanal stüdyodan sunulan haber bülteninde ilk olarak Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerine yer verildi. Özellikle sanal stüdyosu, sunumu ve KJ tasarımıyla dikkat çeken Ordu Gündemi’nin daha sık aralıklarla yayınlarını gerçekleştireceği planlanıyor.

Bir televizyon kanalında bulunması gereken tüm ekip, ekipman ve altyapıya sahip olan Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin kendi canlı yayınlarını da yine kendi stüdyolarından yapacağı öğrenildi. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim