Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in, ‘12 ay Ordu’ sloganıyla başlattığı çalışmalar kapsamında, ‘Ordu Gezen’ adıyla hayata geçirilen otobüsler ile “Rotamız İftar” turları başlıyor.

Büyükşehir Belediyesi iştiraki ORKENT A.Ş. bünyesinde faaliyet gösteren üstü açık çift katlı otobüslerle (City Bus) yapılacak turlarla Ordu’nun tarihi, doğal ve turistik güzelliklerinin vatandaşlarla buluşturmak hedefleniyor.

Ordu’nun her ilçesinin güzelliklerini gezmeyi ve tanıtmayı hedefleyen tur programları hem yaylaları hem de kıyı kesimdeki güzellikleri halkın beğenisine sunacak.

Ordu’da düzenlenecek tur programlarının ilki “Rotamız İftar” tur programlarıyla ramazan ayında hizmete başlayacak.

Altınordu ilçesindeki alt teleferik istasyonundan hareketle, Hoynat Adası, Yason Burnu, Bolaman Fatsa, Gaga Gölü, Asarkaya Kent Ormanı, Ünye Binicilik Tesisleri, Ünye Kalesi, Ünye Sanat Konağı, Ünye Çamlık, Çaybaşı Çayır Camii üzerinden devam eden tur programı son olarak İkizce Çivisiz Camiinde iftar saatinde zengin iftar menüsüyle sona erecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Mimar Nihat Şen, Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak hizmete sunduğumuz Ordu Gezen (City Bus) otobüslerimizle hem Ordulu hemşerilerimizle hem de Ordu’ya gelen yerli ve yabancı turistlerle kentin tüm güzelliklerini buluşturmaya çalışacağız. Her gün Ordu’dan sahil bantı boyunca belirli destinasyon noktalarına gidip, Ordu’nun güzelliklerini yerinde birebir tanıtmış olacağız”

Düzenlenen turlara katılmak isteyen vatandaşlar, 0452 888 15 00/32643 numaralı telefonlardan veya Durugöl mah. Atatürk Bulvarı Eski OSKİ Binası Sitesi No:451/Z2 adresinden bilgi alabilecekler. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim