Çambaşı Yatırım A.Ş. ve ORBEL A.Ş. ortakları ile Wyndham Hotel Group arasında Ordu Büyükşehir Belediyesi’nde dün akşam ön anlaşma imzalandı.

Çambaşı Yatırım A.Ş. ile Wyndham Hotel Group arasında imzalanan ön anlaşmayla birlikte Wyndham Garden markasının Çambaşı’ndaki otelde hizmete girmesi için ilk adımı oluşturuyor.

Anlaşmayı Çambaşı Yatırım A.Ş. adına ORBEL A.Ş. tarafından Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. M. Hilmi Güler imzalarken Wyndham Hotel Group adına ise Avrupa Geliştirme Başkan Yardımcısı Christian Michel imzaladı.

Ön anlaşmaya, ORBEL A.Ş. & Çambaşı Yatırım A.Ş. Ortağı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. M. Hilmi Güler, Wyndham Hotel Group Avrupa Geliştirme Başkan Yardımcısı Christian Michel, Çambaşı Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cem Şenocak, Yönetim kurulu üyeleri Ali Fuat Ökmen, Celalettin Alptekin, genel müdür Muhammet Günaydın ve yardımcısı Serap Uzun, şirket genel müdürü Özden Özcanlı, Wyndham Hotel Group Türkiye ve Balkanlar İş Geliştirme Direktörü Murat Özel ve otel danışmanı Mustafa Bol katıldı.

2012 yılında bir grup yatırımcı ile kurulan Çambaşı Yatırım A.Ş‘nin Ordu Büyük Şehir Belediyesi şirketi ORBEL A.Ş’nin güç birliğine gitmesiyle büyük bir ivme kazanarak 2018 yılında başlanan otel inşaatında sona gelindi. 1800 rakımlı Çambaşı Yaylası'ndaki Kış Sporları ve Kayak Merkezi içinde, 80 oda kapasiteli otelin gelecek kış sezonuna yetişmesi planlanıyor. Tamamlandığında Ordu Turizmine önemli katkısı bulunacak Ordu’nun Kabadüz ilçesinde Çambaşı Yaylası'ndaki Kış Sporları ve Kayak Merkezi içinde bulunuyor.

Michel, “Wyndham Garden markamızı 3 proje ile bu yıl Türkiye’ye sunuyoruz”

Wyndham Hotel Avrupa Geliştirme Başkan Yardımcısı Christian Michel, “Wyndham Garden markamızı Antalya, Diyarbakır ve Ordu Çambaşı olmak üzere 3 proje ile bu yıl Türkiye’ye sunuyoruz. Hâlihazırda 2 projenin daha görüşmeleri sürüyor” dedi.

Murat Özel, “Türkiye'de geniş bir portföye sahibiz”

Toplamda 22 markadan 8’inin Türkiye’de bulunduğunun altını çizen Wyndham Türkiye ve Balkanlar İş Geliştirme Direktörü Murat Özel, “Kasım ayı başı itibarıyla Türkiye'deki portföyümüzde, 40 noktada bulunan ve toplamda 12 binden fazla odaya sahip 86 otelimiz yer alıyor. Otel sayısı bazında ülkedeki en büyük uluslararası otel şirketi konumunda olmamızın yanında, Türkiye'de hem şehir otellerimizi hem de resort tesislerimizi kapsayan geniş bir portföye sahibiz. Yalnızca İstanbul'da 27 otelimiz bulunuyor ve gözde turizm merkezlerinin yanı sıra geniş bir yelpazedeki ikincil şehirlerde de güçlü bir varlığımız mevcut. 22 markamızdan 8'i şu anda Türkiye'de bulunuyor: Wyndham Grand, Ramada by Wyndham, Wyndham, Hawthorn Suites by Wyndham, TRYP by Wyndham, Ramada Encore by Wyndham, La Quinta by Wyndham, Days Hotel by Wyndham” diyerek açıkladı.

Wyndham Hotel Group Kimdir?

Wyndham Hotels & Resorts, 95’e yakın ülkede bulunan yaklaşık 9 bin oteliyle dünyanın franchise veren en büyük otel şirketi konumunda bulunuyor. Dünya genelindeki portföyümüzde, ekonomi ve orta segmentlerdeki lider pozisyonumuzun yanı sıra en üst sınıfa kadar uzanan 22 marka yer alıyor. Wyndham’in ödüllü sadakat programı Wyndham Rewards ise 90 milyondan fazla kayıtlı üyesine, puanlarını dünya genelinde binlerce otel, tatil köyü ve tatil kiralama tesisinde kullanma fırsatı sunuyor. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim