Ordu'nun Kabadüz ilçesi Çambaşı Yaylası’nda bulunan binaların dış cephe kaplamaları, yayla turizme uygun hale getirildi.

Sosyal medya hesabından çalışmaların bittiğine dair açıklama yapan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. M.Hilmi Güler, “Çambaşı Yaylası’nda bulunan binaların cepheleri, yaptığımız çalışma ile yayla dokusuna uygun bir hâle getirildi. Ordu'muza hayırlı olsun.” Dedi.

Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya ise Çambaşı Yayla merkezindeki binaların dış cephelerinin yayla turizmine uygun hale getirildiğini belirterek, görüntü kirliliğinin ortadan kalktığını söyledi. Çalışmanın Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kabadüz Belediyesi, DOKAP ve vatandaşların katkılarıyla yapıldığını belirten Başkan Yener Kaya, “Çambaşı merkezindeki binaların su basman seviyelerine kadar doğal taş, üst kat ise ahşap kaplama olacak şekilde binaların ön cepheleri kaplandı.” Dedi. Başkan Kaya yaklaşık 1,2 Milyon TL’lik proje ile Çambaşı merkezi güzel bir görünüme kavuşmuş oldu. Tüm yayla severlere hayırlı olsun” dedi.  

Editör: TE Bilişim