Çelik, “Ordu ilimiz hiç bu kadar yetim kalmamıştı, yirmi yıldır bu millet, ak parti hükümetine verdiği desteğin karşısında, adeta cezalandırılıyor. 6 Mayıs günü ilçe binaları açılışları ve Hıdırellez için Ordu’ya gelecek olan genel başkanımız, Mustafa Sarıgül Ordu ilimize olan bağlılığı ve yaşanan sıkıntıları basınımız ile paylaşacak. Kamusal yatırımda, son sıralarda, ekonomik gelir seviyesinde sahil şehirlerinin tamamında son sırada spor faaliyetlerinde, Türkiye’nin çok gerisinde, sanayi yatırımı yapmadınız, istihdam sorununu çözemediniz, belediyeleri borç batağına, faize teslim ettiniz, sanat kültür, eğitim hepsinde sınıfta kaldınız, doğu Anadolu’n çoğu ili ilçesi benim ilimin ilçelerimden çok daha ilerisinde yatırım teşvik alıyor” diye konuştu.

“TENCEREDE DERT KAYNIYOR”

İnsanların ekonomik sıkıntıları anlatır gibi değil tencerede et değil dert kaynıyor diyen Çelik, “ bir tüp 330 TL, olur mu? 1 kg beyaz peynir 60 TL, olur mu? Çocuk bezi 200 TL olur mu? Çocuk maması 190 TL olur mu? Emekli emekleyemez oldu, asgari ücretli borç batağında, Manda yoğurdunu geçtik normal yoğurt yiyemez olduk. Ulubey, Gürgentepe, Gölköy yolunu bitiremediniz, bu millet size ne yaptı, şehir içlerinde alkollü mekânları güvenli bölgeye taşıyamadınız, ölen ölsün kalan sağlar bizimdir, demeyin şarkiye halkı kızgın, orada okul var, dershaneler var bir yavrumuza bir vatandaşımıza Allah göstermesin bir şey olursa bunun hesabını kim verecek. Ekonomik sorunları yirmi yıldır çözemeyenler artık yorulmuştur, bu ülke hepimizin bu bayrak hepimizin, ancak olmuyor, üretemiyor çare bulamıyorsunuz.

Çiftçi mazot, gübre, alamaz ise nasıl üretim olacak, tarım ürünlerinin tamamından vergi kalkacak Tarım yapan vatandaşlar, mazota vergi vermeyecek, Pırlantadan, yatlardan vergi almıyorsanız, çiftçi Hasan amcamdan almayacaksınız, Cezaevleri kan ağlıyor, yirmi beş kişilik koğuşlarda kırk beş kişi yatıyor, devlete karşı işlenmiş suçlarda toplumsal barışı destekleyelim af gelsin” diye konuştu.

Çocuk istismarı, Kadına karşı şiddet, cinayet, terör toplumun affetmeyecekleri hariç bayram öncesi barışı getirelim.

Türkiye Değişim Partisi Altınordu İlçe Başkanı

Serkan Çelik cümlelerini şu sözlerle noktaladı; “Fatsa, Ulubey siyanürle altın aranıyor, canım memleketim yabancılara peşkeş çekiliyor doğa katlediliyor, yazık günah, hani palavranız var ya, Lozan Gizli Anlaşması olmasa yer altı kaynakları çıkacak hedef 2023. aldatma, algı, kurgu üzerine bu siyaset etik değil. İmar problemini çözemeyenler, duru gölü, betonlaştıran, botanik parkı perişan edenler. Bu şehri yönetemez. Ayrıca Ermeni soykırımı ile ilgili vekil demeye utandığımız, kişiler, ecdadımıza şanlı tarihimize leke sürmüşlerdir, Amerika’dan daha Amerikancı bu kişiler derhal partilerinden ihraç edilmeli Türkiye Cumhuriyetine iftira atmaktan haklarında işlem yapılmalı. Altı Siyasi Parti Genel Başkanı, ortak açıklamasının son satırında üzülerek söylüyorum aynen şöyle. Ayrıca bugün ABD başkanı Joe Biden ‘in TARİHİ gerçekleri siyasi istismar aracı yapan açıklamasını kınıyor, geçen sene soykırım ifadesinin ABD başkanı tarafından il kez kullanılmasına güncel kaygılarla sessiz kalan iktidarın bu ağır vebalinin ortak sorumluluğunu taşıdığını vurguluyoruz. Sezgin TANRIKULU ve Garo Paylan için bir açıklama yapılması gerekmez mi?

Sarp Demiryolu söz verdiniz ne oldu?

Ordunun kurtuluş reçetesi sarp demiryolu verdiğiniz sözü tutun bu seçimler geçmiş seçimlere benzemez, sandıkta verdiğiniz sözler tek tek karşınıza gelir.

Fındık yurt dışına dolar ile satılıyor, O zaman fındık dört (4 )dolar olarak açıklansın üretici ne ekip ne biçeceğine karar versin.

1 Mayıs İşçi Bayramını, kutluyorum, Ne demişti Rahmetli Bülent Ecevit, Ne Ezen Ne Ezilen insanca hakça bir düzen.” Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim