VEFAT

15.08.2019

 

Güzelyalı Mahallesinden, merhum Salih Gümüşay’ın eşi, Fatma, Necla, Murat ve Ali Gümüşay’ın annesi, Mevlüde Hekim’in ablası HAVVA GÜMÜŞAY vefat etmiştir.

   Cenazesi Bugün, Arpaköy Mahallesi, Çaka sokakta, öğlen namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

Ali GÜMÜŞAY (Yakını)

0 530 965 34 94

   Erenli Mahallesinden, Göceomar oğullarından, merhum Halis Şenyurt’un oğlu, Ahmet ve Mustafa Şenyurt’un babası OSMAN ŞENYURT vefat etmiştir.

   Cenazesi Bugün, Kayabaşı Mahallesi, Çiftlik Mevkiinde, saat 10:00’da kılınacak cenaze namazının ardından, Erenli Mahallesinde öğlen namazından sonra defnedilecektir.

Mustafa ŞENYURT (Oğlu)

0 532 287 64 41

   Yukarıtepe Mahallesinden, Çıngıroğullarından, Şevket Kılıç’ın gelini, İbrahim Kılıç’ın eşi, Esra ve İsmail Kılıç’ın annesi EMİNE KILIÇ vefat etmiştir.

   Cenazesi Bugün, saat 15:00’da Yukarıtepe Mahallesi, Garkın Mevkiinde, evinin önünde kılınacak cenaze namazından sonra Sıraca Mahallesinde defnedilecektir.

İbrahim KILIÇ (Eşi)

0 533 304 33 65

Ulubey İlçesi, Eymür Mahallesinden, Kahramanoğullarından, Hüseyin Kahraman’ın eşi, Nihat, Nurettin, Oktay, Nizamettin ve Merhum Salih Kahraman’ın annesi HAVVA KAHRAMAN vefat etmiştir.

   Cenazesi Bugün, Eymür Mahallesi Kültür Merkezinde saat 11:30’da kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığında defnedilecektir.

Nizamettin KAHRAMAN (Oğlu)

0 534 311 22 31

 Bayadı Mahallesinden, Tıkıçoğullarından, merhum Salim ve Ayşe Güney’in oğlu, Durmuş ve merhum Sıdıka Güney’in kardeşi, İlknur, Salim ve İlkay Güney’in babası, Sabahnur Güney’in eşi, emekli Öğretmen MEHMET GÜNEY vefat etmiştir.

   Cenazesi Bugün, Bayadı Mahallesi, Geriş Mevkiinde, evinin önünde saat 14:00’da kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

Salim Akay GÜNEY (Yakını)

0 532 395 25 91

 Hacılar Mahallesinden, Meryemoğullarından, merhum Hasan ve Şükriye Güney’in kızı, Mustafa, İbrahim, Abdullah, Ahmet, Fahri ve Salih Güney’in kardeşi, Ordu Devlet Hastanesinden emekli SELİME GÜNEY vefat etmiştir.

   Cenazesi Bugün, Hacılar Mahallesi, Güney Mevkiinde, öğlen namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 Mehmet YILDIRIM (Yakını)

0 532 422 47 45

Editör: TE Bilişim