Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları 3’üncü sınıf öğrencisi balerin Ceren Özdemir’in adı Ordu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi konser ve konferans salonuna verildi.

Ceren Özdemir Konser ve Konferans Salonu’nun açılışına acılı ailede katıldı. Ceren’in annesi Güfer Özdemir, babası Yılmaz Özdemir ve ablası Gizem Özdemir’de sahne açılışında kurdeleyi Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Adem Atik ve AK Parti Ordu İl Başkan Vekili Talat Yıldız ile birlikte kesti.

“HAYALİ KENDİ SAHNESİNİ KURMAKTI”

3 Aralık 2019’da evinin önünde bıçaklanarak öldürülen ve sanata olan bağlılığı ile dikkat çeken Ceren Özdemir’in hayali kendi sahnesini kurmaktı. Ordu Üniversitesi, Ceren Özdemir’in bu hayalinden yola çıkarak Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi’nde bulunan konser ve konferans salonuna ‘Ceren Özdemir Konser ve Konferans Salonu’ adını verdi.

“İLK PANELİN KONUSU ŞİDDET OLDU”

İsim değişikliğinden sonra yeni adı Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi ‘Ceren Özdemir Konser ve Konferans Salonu’nda ilk panelde ise şiddet konusu işlendi. Haber: Soner ÖZDEMİR

Editör: TE Bilişim