Ordu'nun en genç belediye başkan adayı Ulaş Tepe, 2019 yerel seçimleri için saha çalışmalarını sürdürüyor. Tepe, ailesi olarak gördüğü Gülyalı'ya hizmet edebilme heyecanını hiç kaybetmeyen bir isim.

Cumhuriyet Halk Partisi Gülyalı ilçe belediye başkan adayı Ulaş Tepe,  Ordu’nun en genç belediye başkan adayı. Halkta karşılık bulma ve ilçeye hizmet etme heyecanını her an yaşayan Tepe, kapı kapı dolaşarak hedeflerini anlatıyor.

Tv52’yi ziyaret eden Tepe, “Gülyalı benim ailem” diyerek saha çalışmalarını değerlendirdi.

Başkan olması halinde ilçenin sorunlarını detaylıca ele alarak çözüme gideceklerini belirten Tepe, büyük bir ittifak kapsamında çalıştıklarını ve bu ittifakın adının “Gülyalı ittifakı” olduğunu sözlerine ekledi.

CHP Gülyalı Belediye Başkan adayı Ulaş Tepe, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“İlk günden bu yana söylediğim gibi Gülyalı benim ailem ve ben bu ailenin en küçük fertlerinden biriyim. Ben Gülyalı'ların evladı, arkadaşıyım. Hep beraber arkadaşlarımızla birlikte herkesi kucaklayan bir anlayışla kapı kapı dolaşıyoruz. Genç aday olmamız sebebiyle insanların bize ayrı bir ilgisi var. Siyaset anlamında önemli bir tecrübemiz de var. Şubat ayı itibariyle projelerimizi de kamuoyu ile paylaşacağız. Gülyalı'da yıllardır süregelen sorunlara neşter vuracağız. Bizim en büyük ittifakımızın Gülyalı ittifakıdır. Gülyalı'da sevgi kazanacak ittifakıdır.”    Haber: Talip Kocakoç

Editör: TE Bilişim