CHP Ordu İl Başkanlığı’nca düzenlenen salonda parti okulu eğitim semineri eğitim sorumlusu koordinatörlüğü ve İl koordinatörlüğü tarafından gerçekleştirilen yerel yönetim eğitimi 10 saat sürdü.

Eğitim sonrası sertifika almaya hak kazanan belediye meclis üyeleri ile grubu bulanan ilçe başkanlarına, parti okulu ve  yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcılığı tarafından düzenlenen sertifikalar, CHP Ordu İl Başkanı Yusuf Furtun, Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Arif Bahadır Dursunoğlu ve İl Koordinatörü Derya Gürsoy tarafından takdim edildi.

Sertifika töreninde konuşan CHP Ordu İl Başkanı Yusuf Furtun Cumhuriyet Halk Partisi olarak yerel de ve ülkede iktidarın tek alternatifinin yine Cumhuriyet Halk Partisi olduğunu söyledi.

CHP’nin iktidar olmayı hedeflediğini ve bu doğrultuda çalışmalara devam ettiğini belirten Furtun;  “bu yolda en büyük adımı 31 Mart’ta, Türkiye genelinde, ardından 23 Haziranda ikinci kez İstanbul’da atttık. Cumhuriyet Halk Partisi  Sosyal Belediyecilik uygulamalarına ağırlık verdiği eğitimlerde yurttaşların hakkını koruma konusu üzerinde de titizlikle durmaktadır” dedi.

Editör: TE Bilişim