Kariyer Günlerinde okul hayatından meslek hayatı ve Belediye Başkanlık sürecine kadar yaşam öyküsünden bahseden Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar yapılan başarılı çalışmaların bir insan için yeni referanslar oluşturduğunu belirterek, “Başarılı işler yaparken bir yandan da siyasetçiler tarafından da seviliyorsunuz ve bu durum sizi bambaşka bir sürece götürüyor. Artık günümüzde İngilizceden başka bir yabancı dilin konuşulduğu bir döneme giriyoruz. İyi bir işe girmek isteyen biri çok üst seviyede yabancı dil bilmesi gerekir. Denizciler özelinde konuşursak Network önemli, okuldan mezun olan kişiler ile olsun çalıştıkları kişiler ile olsun bağlantıların kopmaması gerekir.

Bu nedenle İngilizce uluslararası bir iş yapıldığından çok önemli. Terbiye, disiplin, temizlik, sosyal bir ortamda ve küçük bir alanda olduğundan ülkesini ve milliyetini temsil ettiğinden önemli. Kişinin özellikle staj döneminde ilgili ve öğrenmeye istekli olmaları kendilerini geliştirmeleri açısından cok önemli.” dedi.

“MUTLU OLABİLECEĞİNİZ BİR MESLEK SEÇİN”

Kendisinin sivil toplum kuruluşu ile başlayan meslek hayatında şu anda başarılı çalışmalar sayesinde belediye başkanlığı süreci yaşadığını ifade eden Başkan Kibar, “Öğrenci kardeşlerimiz de yarın başka bir meslekle karşılaşabilirler. Önemli olan kişinin mutlu olabileceği bir meslek seçmesidir.

Birlik ve beraberliğimizi gelecek nesillere aktarmamız, aile bağlarımızı, komşuluk ilişkilerimizi koparmadan geçmişte yaşanan tüm olumsuzlukları görmezden gelerek yolumuza devam etmeliyiz.

Kendi aramızda saygımız sevgimiz her zaman devam etmeli. Bizler Fatsamız için var gücümüzle çalışıyoruz. Eserlerimizle anılmak için uzun yılların planlamasını yapacak çalışmalara imza atmak istiyoruz.” diye konuştu.

“İLÇEMİZİN ÖNEMLİ KAZANIMLARI OLDU”

Konuşmasının son bölümünde Çöpün Ayazlı mahallesinden tamamen kaldırılması, doğalgazla ilgili çalışmalardan söz eden Kibar, “Önümüzdeki aylarda kömür kullanan hiçbir okulunuz kalmayacak. Diğer yandan Ağır Ceza Mahkemesinin ilçemizde olmaması bir eksiklikti. Bu Fatsamız için önemli bir kazanım. Yine Kapalı Pazar Yeri Projemiz ilçemizin en büyük kazanımlarından biri. Gençlerimiz için spor yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor.” şeklinde konuştu. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim