Fatsa Belediyesi, milli bayram olarak kutlanan 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nda, nefes kesen yarışlar, birbirinden renkli etkinlikler ve konserlerle coşkulu bir kutlama etkinliği düzenliyor.

Pandemi süreci dolayısıyla iki yıldır gerçekleştirilemeyen Denizcilik ve Kabotaj Bayramı bu yıl Fatsa Belediyesi’nin organizasyonuyla Yalıköy Limanı’nda birbirinden renkli, heyecanlı yarışmalar ve konserlerle kutlanacak.

YARIŞMA KATILIM ŞARTLARI

18 yaş üstü herkesin katılabileceği yarışmaya başvuru sahipleri, kayıtlarını saat 14.00’de kadar yarışma alanında kurulacak komite masasına yaptırmaları mecburidir. Kaydı olmayanlar yarışmaya alınmayacaktır. Rakibi olmayan yarışmalar yapılmayacaktır. Yağlı direk yarışı hariç her kişi, sadece bir yarışmaya katılabilir.

HEYECAN DOLU ÖDÜLLÜ YARIŞMALAR, RENKLİ ETKİNLİKLER VE KOLİVA KONSERİ

1 Temmuz Cuma Günü Yalıköy Limanı’nda kutlanacak Denizcilik ve Kabotaj Bayramı, saat 14.00’ da başlayacak. Gece geç saatlere kadar sürecek etkinlikler kapsamında sırtüstü yüzme, kurbağalama, 100 metre normal yüzme yarışmaları, denizde ördek yakalama, kürekli kayık yarışmaları ve yağlı direk yarışması yapılacak. Tüm yarışmalar ödüllü olacağı etkinlikte saat 17:00’de pop müzik konserinde Serhat Aygın ve Damla Aşan sahne alacak. Ardından saat 19:00'da ise, Karadeniz türküleri ile ünlenen Koliva Grubu sahne alacak.

TÜM VATANDAŞLARIMIZI 1 TEMMUZ’DA YALIKÖY SAHİLİNİNE BEKLİYORUZ.

Vatandaşları, Denizcilik ve Kabotaj Bayramı dolayısıyla düzenlenecek olan etkinliğe davet eden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Denizlerimizdeki hakimiyet ve bağımsızlığımızın sembolü olan 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı dolayısıyla, yarım asırlık bir geleneğimizi Fatsa’mızın en güzel sahil kıyılarından birine sahip olan Yalıköy’de renkli bir kutlama programı organize ettik. Bilindiği gibi Kabotaj Bayramı Yalıköy mahallemizde oldukça renkli geçiyor. Birbirinden renkli, heyecanlı yarışmalar ve gösterilerine imza atacağımız etkinlik programımızı, her zamanki gibi aynı yerde Yalıköy Limanımızda gerçekleştireceğiz. Hazırladığımız bu heyecan dolu etkinliğe vatandaşlarımızı bekliyoruz.” dedi. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim