Şanlıurfa’dan Ordu’nun Perşembe İlçesi’ne fındık toplamak amacıyla gelen ve Çaka Plajı Mevkii’nde serinlemek için girdiği denizde dalgalara kapılarak kaybolan 17 yaşındaki fındık işçisi Mehmet Zencirci’den 4 gündür haber alınamıyor.

Dalgaların aldığı Zencirci’nin bulunması için Ordu Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Sualtı Grup Amirliğine bağlı dalgıç polisler ile  Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin denizden, Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerinin ise helikopter ile Zencirci'nin bulunması için yoğun mesaisi veriyor.

Zencirci ailesinin deniz kıyısındaki hüzünlü bekleyişi devam ediyor. Ailenin 6 çocuğundan birisi olan ve bu yıl lise son sınıfa geçtiği öğrenilen Mehmet Zencirci için 50 kişilik ekip gece gündüz denizde arama yapıyor.

BÜYÜKŞEHİR, KAYBOLAN GENÇ İÇİN SEFERBER OLDU

Öte yandan Ordu Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık Dairesi Başkanlığı ekipleri,  olay yerine getirilen mobil mutfak tırıyla gencin ailesi, yakınları ve ekiplere sıcak yemek ikramında bulunuyor. Aynı zamanda bölgede bekleyen vatandaşlara da maske dağıtımı gerçekleştiriyor.  *Haber: Muzaffer ŞENSOY

Editör: TE Bilişim