Dr. Yücesan, mesajında, toplumun, düzen, barış, huzur ve güvenliğini sağlayan polis teşkilatının ülkenin dört bir yanında ellerinden gelen gayretle gece gündüz demeden çalıştığını belirtti.

İnsanın huzurunu sağlamak, güvenliğini temin etmek için tüm gayretleriyle çalışan polis teşkilatının en zor şartlarda dahi görevlerini yaparken gerektiğinde ülke ve millet için canını feda ettiğini aktaran Dr. Yücesan, şunları kaydetti:

"Bugün de emniyet teşkilatımız bütün unsurlarıyla dünyayı etkisi altına alan Kovid-19'a karşı yürütülen mücadelede halkımızla el ele vererek başarılı çalışma yürütmüştür. Emniyet teşkilatı mensuplarımızın sağladığı huzur ve güven ortamı sayesinde bugün özgürlüğümüzü yaşıyor, her türlü endişeden uzak şekilde hayatımızı sürdürüyoruz. Millet olarak kendilerine şükran borçluyuz.

Bu duygu ve düşüncelerle polis teşkilatımızın 177. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, ülkemizi etkisi altına alan Kovid-19 salgınına karşı verdikleri başarılı mücadeleden dolayı şükranlarımı sunuyor, zor ve meşakkatli görevlerinde tüm polislerimize başarılar diliyorum. Görevi başında vatanı ve milleti uğruna gözünü kırpmadan şehit düşen polislerimize Allah'tan rahmet diliyorum." Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim