Ordu’nun geleceğine yön verecek olan çalışmalara imza atan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, projelere vatandaşları da dâhil etmeye devam ediyor. Bu kapsamda “Ordu İçin Hazırlamış Olduğum Süper Bir Projem Var” sloganı ile başlatılan proje çağrısına 608 başvuru yapıldı.

“PROJELER BİZİM İÇİN ÖNEMLİ”

Yapılan proje çağrısının vatandaşlarca olumlu karşılandığını vurgulayan Başkan Güler, “Kendilerine gelen her proje, alanında uzman ekiplerimiz tarafından titizlikle inceleniyor. Amacımız yaptığımız ve yapacağımız her çalışmamıza hemşerilerimizi de dâhil etmek” dedi.

Başkan Güler, sözlerine şöyle devam etti, “Ordu için yapacağımız her çalışmaya hemşerilerimizi dâhil etmeye çalışıyoruz. Her projemizde onların fikirlerini ve önerilerini almaya özen gösteriyoruz. Bu kapsamda bizim düşünemediğimiz ama hemşerilerimizin bu da olabilirdi diyeceği her fikre sonuna kadar açığız. Fikirler ve projeler bizim için önemlidir” diye konuştu.

“2 EKİMDE AÇIKLANACAK”

608 proje sahibinin 2 Ekim Çarşamba günü saat 13:00’da yapılacak toplantıya davet edildiğini söyleyen Başkan Güler, “Öncelikle başlattığımız projeye destek veren herkese teşekkür ediyorum. Kısa süre içinde bizlere ulaşan 608 proje ekiplerimiz tarafından titizlikle incelendi. Şimdi bizimle projesini ve fikrini paylaşan arkadaşlarımızla neler yapabileceğimizi konuşma zamanı. Bunun için bize projesini ve fikrini gönderen tüm hemşerilerimizi e-postalarını kontrol etmeye davet ediyorum” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim