Ordu Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği proje ve yatırımlarla büyük takdir topluyor. Sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergileyen Ordu Büyükşehir Belediyesi, kadınların ev ekonomilerine katkı verecek çalışmaları da ihmal etmiyor.

Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Altınordu ve Ünye ilçesinde hizmete sunduğu El Emeği Çarşısı’yla kadınların ev ekonomilerine katkı sağlamalarına imkân sunuyor. Kurulduğu günden bu yana 38 bin 328 kişi tarafından ziyaret edilen çarşıda periyodik aralıklarla dönüşümlü olarak ürünlerini sergileyen Ordulu kadınlar, ürettikleri el emeği göz nuru ürünlerden 835 bin 492 TL’lik satış yaptı.

ÜRETEN KADINLAR: “HEM EV EKONOMİMİZE KATKI OLUYOR HEM DE ZAMANIMIZ GÜZEL GEÇİYOR”

Ordu Büyükşehir Belediyesi El Emeği Çarşısı’nda satış yapan kadınlar, uygulamanın kendilerini çok mutlu ettiğini, çarşıda hem satış yaptıklarını hem de güzel zamanlar geçirdiklerini belirttiler.

Kendilerine güven duygusunun da arttığını dile getiren kadınlar, “Büyükşehir Belediyesine bizlere bu imkânı verdiği için teşekkür ediyoruz. Evimizde yaptığımız el emeği göz nuru ürünlerimizi burada satarak hem ev ekonomisine katkıda bulunuyoruz hem de güzel zamanlar geçiriyoruz. Buraya çok alıştık, buradan ayrı kaldığımız günlerde burayı çok özlüyoruz. Bize bu imkânı sunan herkese tekrar tekrar teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

EL EMEĞİ GÖZ NURU ÜRÜNLER GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi himayesinde kurulan El Emeği Çarşısı’nda vatandaşlar ihtiyaç duydukları çeyizlik ve hediyelik ürünleri uygun fiyatlar ile temin edebiliyor. Altınordu ve Ünye ilçelerinde birbirinden farklı ürünlerin görücüye çıktığı El Emeği Çarşısı Pazar günleri hariç haftanın 6 günü 09.00-19.00 saatleri arasında ziyaretçilerini bekliyor. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim