Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören'in başlattığı, “Gönül Seferberliği Projesi” kapsamında Altınordu Belediyesi konut temizlik ekibi Bayram öncesi hane hane gezerek yaşlı, engelli, yatağa bağımlı ve evde tek başına yaşayan vatandaşların evlerini temizliyor.

EVLER BAYRAMA HAZIRLANIYOR

Hayata geçirilen proje kapsamında bakıma muhtaç, kimsesiz, yaşlı ve engelli vatandaşların evleri baştan aşağı temizlenerek, evin diğer ihtiyaçları da giderilmeye çalışılıyor. Kurban Bayramı öncesi şehir genelinde yürütülen evde temizlik çalışmaları ile Altınordu Belediye ekipleri yaşlıların hastaların ve bakıma muhtaç vatandaşların bayrama gönlü buruk girmelerine izin vermedi.

BAŞKAN TÖREN: “VATANDAŞLARIMIZIN GÖNÜLLERİNİ VE HAYIR DUALARINI ALMAK BİZİM İÇİN HER ŞEYDEN DAHA DEĞERLİDİR"

Göreve oldukları 27 ayda yaptıkları çalışmalar ve hayata geçirdikleri yatırımlarla şehirde modern değişim ve dönüşüm yaşattıklarını ancak sadece şehrin imarı ve inşasını yeterli görmediklerini söyleyen Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, “insanımızı ihya etmediğimiz sürece, şehrin imarının bizim için hiçbir önemi yok. Çünkü bizim merkezimizde insan var. Bunun için Gönül belediyeciliği anlayışıyla çalışıyoruz. Şehrimizde gönlü kırık boynu bükük kim varsa o kardeşlerimize diyoruz ki; Çaresiz değilsiniz! Yalnız değilsiniz. Altınordu Belediyesi tüm imkanları ve kapasitesiyle yanınızda ve hizmetinizdedir” dedi.

"Yaşlı, kimsesiz ve engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda devletin müşfik ellerini onlara ulaştırıyoruz" diyen Başkan Tören "proje kapsamında, yaşlı, bakıma muhtaç ve engelli vatandaşlarımızın evlerinin tüm temizliğini yapıyoruz. Bunun dışında bize ihtiyaç duydukları diğer alanlarda da yanlarında oluyoruz. Vatandaşlarımızın gönüllerine girmek ve hayır dualarını almak bizim için her şeyden değerlidir” şeklinde konuştu.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN TÖREN’E TEŞEKKÜR

Evlerinde temizlik yapılan vatandaşlar, verilen hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirirken, Bayram öncesi kendilerini unutmayan Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’e teşekkür ettiler. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim