Erkan Kandemir, Ak Parti Ordu İl Başkanlığı’nda 3 Kademe İlçe Başkanları İstişare Toplantısı ve 3 Kademe İl Yönetimi İstişare Toplantısını gerçekleştirmeden önce Ak Parti üyeleri ile bir araya geldi.

Toplantı öncesi Parti binası önünde konuşan Ak Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’i Ordu’da ağırlamaktan mutlu olduklarını söyleyerek, “Bugün aramızda Cumhurbaşkanımızın benim köprümdür dediği omurgamdır dediği Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir aramızda. Onlarca heyet ağırladım ama bugün daha heyecanlıyım her zaman varlığından, duruşundan, görüşünden, yürüyüşünden etkilendiğim Teşkilat Başkanımı ilimizde gördüğümden dolayı çok mutluyum” şeklinde konuştu.

Ak Parti Giresun İl Başkanı Kutlahan Çelebi de “Sayın Erkan Kandemir ile yol yürümekten gurur duyuyoruz. Onunla birlikte az önce Giresun’daydık Bulancak teşkilatımız ile bir araya geldik bugün de sizlerle kıymetli hemşehrilerimiz ile bir arada olmaktan duyduğum memnuniyeti iletmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Ak Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar “Uzun süre birlikte çalıştık ve semeresini de en son yerel seçimlerde gördük. Karadeniz bölgesinin incisi, büyük başarıların mimarı, Ak Parti Ordu İl ve İlçe Teşkilatlarını gönülden kutluyor ve sizlerle iftihar ediyoruz. İnşallah aynı heyecan ve şevki, coşkuyu burada görerek 2023 seçimlerinde de bütün dünyanın müstevi emellerinin düşmanı olan ve Türk milletinin ve mağdurların Recep Tayyip Erdoğan’a tekrar zirve yaptıracağız. Allah başımızdan eksik etmesin o memleketi için mücadele ediyor, memleketi için dik duruyor gerektiğinde masaya yumruğunu vuruyor ve gerektiğinde de mazlumlarım başını okşuyor. Biz Karadeniz bölgesinde en güvendiği bölgeden Türkiye’ye en güçlü desteği verebilmek için mahalle teşkilatlarımızla ve ana kademe ile birlikte Ordu’dan büyük bir gayretle Türkiye’de büyük bir ışık yakacağız bu konuda sizlere güvenim tamdır” dedi.

“ORDU EN GÜÇLÜ ŞEHİRLERİMİZDEN BİRİSİ”

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, “Ordu’nun güzel insanları yüreğimizin, kalbimizin attığı illerimizden bir tanesi bizi büyük bir coşku ile karşıladı hepinize hürmetlerimi sunuyorum sonsuz şükranlarımı teşekkürlerimi iletiyorum. Biz iller gitmeden evvel genel başkanımıza şöyle bir talimatlarını almak üzere hem bir bilgi veririz hem de istikamet Ordu, Giresun her neresiyse gidiyoruz var mı bir emriniz deriz. Genel başkanımız biz Ordu’dan bahsedince her defasında ayrı bir heyecanlanır. Tabi Ordu Ak Parti kurulduğu günden itibaren Ak Parti’ye en güçlü desteği vermiş Tayyip Erdoğan’ın Ak Parti siyasi hareketinin arkasında en güçlü durmuş illerimizden bir tanesidir. Genel Başkanımız dedi ki vallahi dedi ben Ordu’yu çok özledim. Şimdi dönünce arz edeceğiz Ordu’da sizi özlemiş en kısa zamanda bekliyorlar diye” şeklinde konuştu.

ORDU’DA 3 SENEDE YÜZDE 20 ÜYE ARTIŞI YAPILDI

Ordu’nun üyelik çalışmalarında örnek bir şehir olduğunu ifade eden Erkan Kandemir, “Ben öncelikle değerli il başkanıma çok teşekkür ediyorum. Sağ olsun görev aldığı günden itibaren birlik, beraberlik, huzur içerisinde Ordu teşkilatlarımızın gece gündüz gayretine şahitlik ediyoruz. Başta kendisi ve ekibi ilçe başkanı arkadaşlarımla Ordu Teşkilatımız bizim Türkiye’de örnek Teşkilatlarımızdan bir tanesidir. Sadece 3 senede Ordu’da üye sayımızı partinin kurulduğu günden itibaren mukaddese ederek söylüyorum sadece 3 sene içerisinde yüzde 20 arttırdı. Belediye Başkanı arkadaşlarımız pek çoğu teşkilatlardan gelme arkadaşlarımız şöyle ilçelerin çalışmalarına, Büyükşehir’imizin çalışmalarına bakıyoruz gurur duyuyoruz memnun oluyoruz onları da tebrik ediyorum kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“ALTILI MASA KURMUŞLAR ALTINA DA BİRİSİNİ SAKLAMIŞLAR”

‘Altılı Masa’ hakkında da konuşan Erkan Kandemir, Ordu’nun bu güçlü duruşu milletimizin teveccühünün her defasında emaneti Ak Partili kadrolara teslim etmesinin sırtımıza nasıl bir yük yüklediğini biz Ak Parti kadroları olarak biliyoruz. Milletimiz dikkatle izliyor her şeyi işte şimdi görüyorsunuz bir ‘Altılı Masa’ kurmuşlar altına da birisini saklamışlar esasında yedili toplanıyorlar iki cümleyi bir araya getirip ortak bir şey söyleyemiyorlar. Genel başkanımız net bir şekilde söylüyor ey altılı ya da kırık ayağı ile yedili masa sizin adayınız kim var mı bir adayınız? Hangi konuda anlaştınız ki bu konuda anlaşabileceksiniz. İşte geçen gün mecliste gördük Libya Teskeresine Cumhuriyet Halk Partisi red oyu verdi. Libya’dan Türk askerini çekmenin kime faydası var bu memleketin lehine mi yaptığınız kiminle yan yana durdunuz kimin ile birlikte el kaldırdınız, terörün uzantısı HDP ile birlikte. Değerli hemşehrilerim kimisi dağlardan saldırır kimisi kalemi ile boğazın kıyısından kimisi bir masanın etrafında toplanır saldırır, saldırdığı şey sadece Tayyip Erdoğan değildir esasında bir milletin dirilişine saldırır, bir milletin şahlanışına ayağa kalkışına saldırır. Bunlar ne kadar hazımsız olurlarsa olsunlar şu Ordu’da bu birliği ve beraberliği gördük ya biz heyecanımızı muhafaza ederek birliğimizin güvenine milletimizin bize emanetine sadık kalarak istikameti asla bozmadan önce rabbimize sonra milletimize güvenerek Türkiye’yi büyütmeye devam edeceğiz” dedi.

Güncel sorunların sıkıntıların farkında olduklarına işaret eden Kandemir, “Evet görüyoruz farkındayız gündelik sorunların hayat pahalılığını görüyoruz ama mücadele ediyoruz. Ak Parti iktidarının, Ak Parti iktidarlarının ürettiği bir sorun değil bu bütün dünyanın içinden geçtiği zor bir sürece şahitlik ediyoruz. Bizim her toplantımızın ana gündemi milletimizin gündemi ile örtüşür. Sokağın sıkıntısı neyse bizim yüreğimizin sıkıntısı odur. Eğer sokaktaki vatandaşımızın canı sıkılmışsa bizim yüreğimiz yangın yerine döner. Onun için gayret göstereceğiz, Allah’ın izniyle göreceksiniz ki yavaş yavaş dünyanın bu içinden geçtiği zor dönemde yeni yüzyıla lider cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına lider olarak girecek. Ekonomisi ile böyle girecek, özgürlük anlayışı ile böyle girecek, iddiasıyla böyle girecek karşımıza hangi bendi kurarsa kursunlar hangi tuzağı oluşturursa oluştursunlar hangi engeli çıkarırlarsa çıkarsınlar hangi masayı kursalar 6 değil 66’yı da kursalar bu milletin teveccühüyle bu milletin desteği ile evel Allah can borcumuz var bu millete. Milletimizin teveccühüyle 2023’de yine bu millete hizmetkar olmaya devam edeceğiz. Ben şimdi Ordu’da böyle hanımefendiler çok yoğun katılmışlar bir defa hanımefendilerin kararlılığını görüyorum Ordu’nun kadınları yiğittir. Genç arkadaşlarımın kararlılığını görüyorum. Ana kademelerimizin asla geri durmayacak mücadele azmini görüyorum inşallah bundan önce olduğu gibi 2023 seçimlerinde de Ordu’dan Tayyip Erdoğan liderimize, başkomutanımıza müthiş bir destekle Ordu’nun ben yanındayım başkomutanım terörle mücadelende yanındayım, adaletsizliklerle mücadelende yanındayım, baş örtü için verdiğin mücadelenin şahidiyim yanındayım, ben senin özgürlükler ile attığın her adımın yanındayım bu milletin ferahlasın, gönlü genişlesin, sofrası, ekmeği çoğalsın diye attığın her adımın, mücadelenin arkasındayım yanındayım diyeceğine inanıyorum. Bunu Ak Parti Teşkilatları olarak bizler girdiğimzi her haneye, her sokağa, her gönle o enerjimizle duruşumuzla anlatmaya aktarmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Ordu’ya davet edeceklerini belirten Kandemir, “Ordu’yu gönülden seviyoruz bugüne kadar bizi yalnız bırakmayan hemşehirlerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Ordu’ya bizim vefa borcumuz var ve bizler teşkilatlar olarak gerek Teşkilat gerek Belediye Başkanlarımızla, meclis üyelerimizle hep birlikte el ele bu hizmet yarışında gecemizi gündüze katıp gayret gösterip mücadele edip kadınıyla, erkeğiyle, genciyle, yaşlısıyla Tayyip Erdoğan’ın verdiği mücadelenin şahitleri olarak onun yükünü hafifletecek gayreti göstereceğiz. Ben sizlere inanıyorum sizlere güveniyorum şimdi buradan döndükten sonra genel başkanımıza arzımızı yaparken efendim bugün gittim gördüm şahit oldum derken söyleyeceğim şey şu ben Ordu’da diri heyecanlı bir teşkilat gördüm. Gönlü güzel bugüne kadar sizin mücadelenizi iyi anlamış Ordulu hemşehirilerimizin hasretini gördüm sizi Ordu’ya bekliyoruz diyeceğim davet edeceğiz inşallah” ifadelerini kullandı. Haber: Derya Kara

Editör: TE Bilişim