Fatsa Belediyesi, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlediği yarışma ile çocuklara bayram coşkusunu resimlere yansıtacaklar.  
DERECEYE GİREN ÇOCUKLAR, ÖDÜLLENDİRİLECEK
Ödüllü Resim Yarışması’nda çocuklar; ilkokul öğrencileri ve ortaokul öğrencileri olmak üzere toplam 2 kategoride yarışacak. Resim yarışmasının her birinde birinciye Laptop, ikinciye Tablet, üçüncüye Akıllı Saat verilecek. Yarışmaya katılmak isteyen çocuklar, ad ve soyadları ile birlikte, yarışmak istedikleri kategorideki çalışmaları Belediye Kültür ve Sanat Merkezi Belediye Konservatuarına. Çocuklar; 23 Coşkusunu resme sığdır kategorisi için A4, A5, 35×50 kâğıda istenilen teknikte yapılan resmin fotoğrafı ile yarışmaya katılabilecek.
“YARIM KALAN TÜM KUTLAMALARIMIZI, BÜYÜK BİR COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”
“23 Nisan Coşkusunu Resme Sığdır” temalı ödüllü resim yarışmasının bu yıl üçüncüsünü düzenlediklerini ifade eden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Çocuklarımız 23 Nisan coşkusunu resimlere doldurup taşırsın. İlkokul ve Ortaokula giden öğrencilerimiz için düzenlediğimiz ödüllü resim yarışmasına çocuklarımız neşeleriyle ve coşkularıyla bize ortak olsunlar. Biz onlara güzel bir gelecek bırakmak için çalışırken tüm kardeşlerimi, ‘23 Nisan’ Coşkusunu resme sığdır temalı, resim yarışmasına davet ediyorum. Ayrıca 23 Nisan günü çocuklarımıza bir sürprizimiz daha var.” dedi. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim