Okulların yarıyıl tatiline girmesi nedeniyle Belediye Başkanıİbrahim Etem Kibar, çocuklara karne hediyesi olarak ‘Yetenek Sirkiniz’ gösterisi hediye etti.

SÖMESTR HEDİYESİ YETENEK SİRKİ

Sömestr nedeniyle çocuklar için karne hediyesi olarak “Yetenek Sirkiniz” gösterisi düzenleyen Belediyemiz, 28 Ocak Cuma günü belediye kültür ve sanat merkezinde, 14.00-15.30/ 19.00-20.30 saatlerinde iki seans olarak gerçekleştirilecek programda jonglör, denge şovları, akrobasi, sihirbaz, tek teker bisiklet, ateşbaz, yılan şov, rolla bolla, hulahop gösterileri yer alacak.

ÇOCUKLARA YARIYIL KARNE HEDİYESİ

Yarı yıl tatilinde çocukları eğlenceli gösterilerle mutlu bir gün yaşatacaklarını ifade eden Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “ Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımız, eğitim döneminin yarısını geride bıraktı. Bu eğitim sürecinde çocuklarımız biraz yoruldu. Onların moral ve motivasyonlarını artırmak, evlatlarımıza güzel bir ara tatil yaşatmak amacıyla heyecan ve eğlence dolu çocuk şenliği düzenliyoruz.” dedi.

Yetenek Sirki gösterisinin 1.seansı saat 14:00-15:30, 2.seansı ise 19:00-20:30 saatleri arasında Fatsa Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezinde olacak. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim