Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Fatsa Belediyesi’nin yaptığı birbirinden renkli etkinliklerle coşkuyla kutlandı.

MUHTEŞEM ŞOVLAR, GÖSTERİLER, ETKİNLİKLER VE İKRAMLAR

Fatsa Cumhuriyet Meydanında gün boyunca süren müzikli dans gösterisi, Hacivat-Karagöz, Aşuk, Maşuk, sihirbaz, animasyon ve akrobasi gösterileri, jonglör, tahta bacak, ateşbaz, konser, birbirinden farklı birçok sürpriz etkinlik ile çocuklar, 23 Nisan coşkusunu ve heyecanını, doyasıya eğlendi.

ÇOCUKLARA UNUTAMAYACAKLARI GÜN YAŞATILDI.

Çocuklar belediye tarafından dağıtılan Türk bayrakları, balonlar, ikramlar birbirinden güzel etkinliklerle 23 Nisan coşkusu ve sevincini yaşadı.  Çocuklar, hafızalara kazınacak unutamayacakları eğlenceli aktivitelerle keyifli bir gün geçirdi.
23 Nisan Çocuk Şenliği’nin son bölümünde Fatsa’nın yerel sanatçısı Sercan Aytepe verdiği konserle beğeniyle izlendi. Fatvos Vosvos Sevenler Derneği de Fatsa şehir içerisinde konvoy yaptı.

RESİM YARIŞMASI ŞAMPİYONLARI ÖDÜLLERİNİ BAŞKAN KİBAR’DAN ALDI

Fatsa Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yapılan 3.Geleneksel Ödüllü Resim Yarışmasında ilkokul kategorisinde birinci olan Şehit Kerem Çalışkancı İlkokulundan Elif Ecrin Çalışkancı, ikinci Dumlupınar İlkokulundan Ravza Tanrıseven, üçüncü Bahçeşehir Kolejinden Elif Eda Çoban, ortaokul kategorisinde birinci Büyükata Ortaokulundan Elif Sena Elbir, ikinci Büyükata Ortaokulundan Alara Ecrin Küçük ve üçüncü O.B.B Belediyesi Ordu İmam Hatip Ortaokulu’nden Elif Naz Depe ödüllerini Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’dan aldılar. Birincilere Laptop, ikincilere tablet ve üçüncülere ise akıllı saat hediye edildi.  

“COŞKUYLA BAYRAM KUTLAMAYI ÇOK ÖZLEMİŞİZ”

Geleneksel olarak düzenlenen 3.resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyelerini takdim eden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum. Yaklaşık 2 yıldır koronavirüs nedeniyle bu kutlamalara ara vermiştik. Siz evlerdeyken biz gerek dijital ortamda gerekse konvoyla 23 Nisan etkinliklerini biraz buruk da olsa kutlamıştık. Bugün bu kalabalıktan anlaşılıyor ki bayram kutlamayı çok özlemişiz. Çok şükür bu coşkulu kalabalıktan mutluluklarından, gülümsemelerinden anlaşılıyor ki çocuklarımız çok eğlenceli zaman geçirmişlerdir. Ramazan boyunca Kültür ve Sanat Merkezimizde birçok etkinliğimiz oldu. Kültür Merkezimizde yapılan etkinliklerde hem çocuklarımıza yönelik hem de yetişkinlere yönelik etkinliklerimizde bir araya geliyorduk. Ben böylesine güzel bir etkinliğe katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum ve şimdiden hepinize hayırlı bayramlar diliyorum” dedi. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim