Fatsa Genç İş Adamları Derneği (FAGİAD) Başkanı Mehmet Serkan Erdik ve yönetimi hayırlı olsun temennilerinin yanında Fatsa’nın öncelikli meseleleri konusunda da fikir alışverişinde bulundular.
Fatsa Genç İş Adamları Derneği (FAGİAD) Başkanı Mehmet Serkan Erdik ziyaret sonrası yaptığı açıklamada Fatsa’nın öncelikli konuları ile ilgili fikir alışverişinde bulunduklarını belirterek, “Özellikle Cumhuriyet Meydanı projesinin bitirilmesi, otopark sorunu ve olmazsa olmazımız olan Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili yapılması gerekenleri konuştuk. Ekonomik durgunluğun ve işsizliğin ilçemizde yoğun olarak hissedilmesi bu konunun direkt çözümü olan Organize Sanayi Bölgesi’ndeki kamulaştırmanın bir an önce yapılıp yeni fabrika alanların oluşturulması noktasında istişarede bulunduk. Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar’ın önceliğimiz olan konuların çözülmesi konusunda hem fikir olması bizleri de mutlu etti.” dedi.


Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ise Fatsa Genç İş Adamları Derneği (FAGİAD) Başkanı Mehmet Serkan Erdik ve Yönetim Kurulu üyelerine nezaket ziyaretleri için teşekkür ederek, “Dernek yöneticilerimizin belirttiği konularla ilgili hassasiyetimiz var. Özellikle istihdam konusunun artması için çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız.” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim